Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:42

Kobieta prowadząca samochód z serwisu car-sharingowego w Sankt Petersburgu omyłkowo nacisnęła pedał gazu i poważnie raniła funkcjonariusza policji drogowej, który dokumentował wypadek z jej udziałem.

Funkcjonariusz poprosił 49-letnią kobietę o zjechanie samochodem na pobocze drogi. Zamiast tego kobieta nagle przyspieszyła i przygniotła go między swoim samochodem a innym zaparkowanym pojazdem. Później twierdziła, że była tak zdenerwowana, że pomyliła pedały

Wniesiono przeciwko niej raport administracyjny, a władze rozważają wszczęcie postępowania karnego. 46-letni funkcjonariusz odniósł poważne obrażenia, a lekarze obawiają się, że może stracić zdolność chodzenia.
Zmieniono 1 razy Zgłoś
romek134 2025-10-30, 15:17 15
wszyscy do kasacji. Dziękuję za uwagę.
Zgłoś
pawelx 2025-10-30, 15:36 2
Policjanci jak nie ma wyrażnej potrzeby to niech nie zatrzymują kierowców ...... dla własnego bezpieczeństwa . Nie zatrzymał by - nic by mu się nie stało .
Zgłoś
Quassar 2025-10-30, 16:06 6
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
smc 2025-10-30, 16:57 32
Jak pomyliłem dziurki u koleżanki, to też na krótko straciła możliwość chodzenia.
Zgłoś
darek1234 2025-10-30, 17:03 5
Ile ich jeszcze milionów pozostało? Wydaje się, że już mniej, niż więcej...
Zgłoś
shoe5maker 2025-10-30, 17:31 5
Powiedziałbym że ma szczęście, na front już nie pójdzie, ale to rosja i o kulach już szli do kasacji.
Zgłoś
kamilja 2025-10-30, 17:31
Do dupy z taką służbą zdrowia
Zgłoś
cygar 2025-10-30, 17:36
smc napisał/a:

Jak pomyliłem dziurki u koleżanki, to też na krótko straciła możliwość chodzenia.

JPRL
Zgłoś
Jajamiomate 2025-10-30, 17:39 3
Podczas kontroli drogowej nigdy nie stoję przed maską samochodu bo według mnie to samobójstwo xd
Zgłoś
Mietek7567 2025-10-30, 17:40 2
Standardowa kobieta.
Zgłoś
elim 2025-10-30, 18:03 1
Ma szczęście, teraz prawie na pewno nie wezmą go na front na Ukrainie (jak będzie trochę chodzić to mogą jeszcze wziąć, bo tam nawet kalekom nie odpuszczają)
Zgłoś
Bul_od_bytu 2025-10-30, 18:47 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
RzecznyPotwor 2025-10-30, 19:18
smc napisał/a:

To coś Ty tam wsadził??
Zgłoś
Czachulek 2025-10-30, 19:29
RzecznyPotwor napisał/a:

To coś Ty tam wsadził??

A co mial wsadzić? Wszedł w trybie "wrong hole", czyli bez przygotowania koleżanki i trochę ją zesztywniło😄
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem