👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
co w tym strasznego?
chyba to że z takiego wieloryba można zrobić jeszcze człowieka
chyba to że z takiego wieloryba można zrobić jeszcze człowieka

Parafrazując reklamę Maybelline:
"Może to jej urok, może to photoshop"
"Może to jej urok, może to photoshop"

ja przytyłem na KFC 25kg bo chciałem.. teraz schudłem 9kg poprostu nie jedzac.. wiec albo samozaparcie albo polecam larwy tasiemca:)

sara napisał/a:
moze ktos ma jakas rade dla mnie???...
Duuuuuużo seksu

mogę tylko powiedziec, ze na fotkach przewija sie ten sam dywan i te same firanki
wygląda wiarygodnie :]
a, dodam tylko, ze nie wierze, ze udało jej sie skóre doprowadzić do porzadku...
był tu juz temat z kolesiem po ciezkim odchudzaniu., musieli mu skórę usuwac.

a, dodam tylko, ze nie wierze, ze udało jej sie skóre doprowadzić do porzadku...
był tu juz temat z kolesiem po ciezkim odchudzaniu., musieli mu skórę usuwac.
wyglada jak naczelna polskiego wydania National Geographic, widzial ktos moze jej archiwalne fotki?

sara napisał/a:
a mam tylko 61 ale chce 54, moze ktos ma jakas rade dla mnie???
zależy od wzrostu. generalnie polecam jedzenie wszystkiego, co się da w horrendalnych ilościach

no tak, to teraz obejrzyjcie te zdjęcia od dołu
a za duże ubrania ? na pewno można kupić sobie takie
i teraz szpanuje zdjęciami
@sara: schudnij ograniczając jedzenie wypełniaczy, ale w zamian więcej warzywy i owoców i już

a za duże ubrania ? na pewno można kupić sobie takie

@sara: schudnij ograniczając jedzenie wypełniaczy, ale w zamian więcej warzywy i owoców i już

przedostatni napisał/a:
A wiece jaka jest najlepsza dieta?
NIE ZRYJ TYLE
ja słyszałam o ŻP - Żryj Połowę

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie