Ale piękne p🤬lnięcie na koniec! I to zbliżenie na cycki...
podpis użytkownika
Dziewczynki zapraszam na pw
I jak takie tepe zdziry robia prawko?! Przeciez jakos egzamin trzeba zdac a z taka jazda jak to niby k🤬a zrobily?! No chyba ze dupa...
Rozumiem mieć mieć problem np silnik nie może odpalić, czy pana w kole żeby nie wyjechać, ale to mnie przerosło

No musialem to napisać.Ona tak się łamała bo chciała na 100% jechać pod prąd,ale taksówkarz chyba ją uświadomił że jest tępa dzida i się poddała.Ogólnie miałem ubaw z tej babki,oby więcej takich filmików.

Na rozmowie kwalifikacyjnej :
- ma pani prawojazdy ?
- tak tak oczywiscie
- jezdzi pani ?
- codziennie
tak k🤬a samo ma prawojazdy jak ten j🤬y papierek z tytułem licencjata, i teraz pomyślcie wolicie umieć jeździć czy blankiecik ze zdjęciem (wolicie mieć wiedze praktyczna ? czy studiujecie dla dyplomu)
- ma pani prawojazdy ?
- tak tak oczywiscie
- jezdzi pani ?
- codziennie
tak k🤬a samo ma prawojazdy jak ten j🤬y papierek z tytułem licencjata, i teraz pomyślcie wolicie umieć jeździć czy blankiecik ze zdjęciem (wolicie mieć wiedze praktyczna ? czy studiujecie dla dyplomu)
mógłby ktoś wrzucić wersję w przyspieszonym tempie?
po czym? jaka to ulica?
vulthoom napisał/a:
Rozpoznaję piękne miasto Szczecin na tym krótkim filmiku
![]()
po czym? jaka to ulica?
@up: Żółte barierki, czerwone paski na chodzniku ''trasa zwiedzania miasta'' i przez chwilę widac tramwaj.

Jestem ciekaw tylko gdzie ci wszyscy mistrzowie kierownicy pozdawali prawka ?

Czemu nie ma filmików z facetami (p🤬dami) co nie umieja parkować i wyczyniają takie cuda? Równouprawnienie - kpina! Kobiety mają łatwiej na wszelakich egzaminach bo sie uśmiechną bo widać jakie sa bezbronne i się boją i efekty są takie że prawko dostaja osoby NIEZDOLNE do poruszania się po ulicach.
Paradoksalnie moja siostra jest kierowcą autobusu na wygnaniu w UK, ale nie zmienia to faktu że masa bab i auto to c🤬jowe połączenie.
Dziekuje i dobranoc.
Paradoksalnie moja siostra jest kierowcą autobusu na wygnaniu w UK, ale nie zmienia to faktu że masa bab i auto to c🤬jowe połączenie.
Dziekuje i dobranoc.

Oczywiście ciężko się domyśleć w którą stronę trzeba wyjechać. Przecież te samochody tak rozj🤬e stoją, że szok. K🤬a ona chyba mózg z demobilu kupiła. Zalecam zutylizować kierowcę razem z samochodem.