📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:55

było. było, było i jeszcze raz było! Ludzie kochani, szukanie po TAGach to kilka minut roboty.
@jabolowy
to teraz czekamy na warnika ;p poczytaj regulamin zanim sie odezwiesz.
osobiscie nie widziałem ;p
to teraz czekamy na warnika ;p poczytaj regulamin zanim sie odezwiesz.
osobiscie nie widziałem ;p
jabolowy-jazzman napisał/a:
pouczasz innych jak szukać po tagach a sam świadomie łamiesz regulaminbyło. było, było i jeszcze raz było! Ludzie kochani, szukanie po TAGach to kilka minut roboty.

4.9. Przed rozpoczęciem nowego wątku, Użytkownik powinien upewnić się, że dana treść nie pojawiła się jeszcze w serwisie Sadistic.pl. Powtarzające się wątki (tzw. ,,duble") będą usuwane. Użytkownik, który odkrył ,,dubla" powinien wpisać w wątku link do jego poprzednika. Powiązane tematycznie materiały należy dodawać do istniejących już wątków.
I takiej to powinni prawko zabrać i jeszcze raz na egzamin wysłać. .. przecież to stwarza zagrożenie w ruchu lądowym

@ vulthoom
Pewnie sama probowalas wyjechac. Rzeczywiscie poziom miejsca parkingowaego zostaje sklasyfikowany jako arcytrudne.
@ Muscasa
Kolejna tepa dzida jakies regulaminy bedzie przytaczac.
Pewnie sama probowalas wyjechac. Rzeczywiscie poziom miejsca parkingowaego zostaje sklasyfikowany jako arcytrudne.
@ Muscasa
Kolejna tepa dzida jakies regulaminy bedzie przytaczac.
Dlaczego kobiety żyją dłużej?
Bo Bóg doliczył im czas na parkowanie
Bo Bóg doliczył im czas na parkowanie
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie