Drodzy Sadole,
po oklejeniu samochodu widać, że ta Pani pracuje w banku - zapewne ma odpowiedzialną pracę, dba o pieniądze swoich klientów i swojego pracodawcy. Mam nadzieje, że będzie dobrą antyreklamą swojego pracodawcy.
Sam kiedyś jeździłem oklejonym autem i miałem aneks do umowy, że mam dbać o wizerunek firmy: czystością auta, kulturą jazdy i "przestrzeganiem' przepisów (to ostatnie w granicach rozsądku).
po oklejeniu samochodu widać, że ta Pani pracuje w banku - zapewne ma odpowiedzialną pracę, dba o pieniądze swoich klientów i swojego pracodawcy. Mam nadzieje, że będzie dobrą antyreklamą swojego pracodawcy.
Sam kiedyś jeździłem oklejonym autem i miałem aneks do umowy, że mam dbać o wizerunek firmy: czystością auta, kulturą jazdy i "przestrzeganiem' przepisów (to ostatnie w granicach rozsądku).
kobieta za kierownicą to juz poważne zagrożenie dla ruchu, a jak po alkoholu to pewna śmierć.
Większość kobiet nie nadaje się za kółko i jedyne czym powinny jeździć to odkurzacz w domu.
No już myślałem że złotówa nie wysiądzie jej pomóc ;p Najgorsze jest to, że ktoś się odważył jej dać auto służbowe :/

Mój Szczecin, taki piękny.
(ktoś tam sie pytał gdzie to jest - Plac Rodła, na przeciwko KFC.)
(ktoś tam sie pytał gdzie to jest - Plac Rodła, na przeciwko KFC.)

Jakim c🤬jem ona zdała na prawo jazdy? A pomyśleć, że osoby, które ogarniają jazdę autem nie zdają bo im się na teście wymiary tablic pop🤬lą. Upośledzenie umysłowe powinno być badane przed pozwoleniem przystąpienia do testu na prawko...

Nieeee to, że kobiety są złymi kierowcami to mit... stereotyp jak o księżach pedofilach.