Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
BongMan 2012-11-12, 16:25 14
Flaga pedalstwa obok flagi Polski! No ja pierk🤬adole do czego to doszło?!

podpis użytkownika

Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi

Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
Konto usunięte 2012-11-12, 16:40 3
ONR organizatorem największego marszu podczas Święta Niepodległości. Do czego to doszło?
Zgłoś
Konto usunięte 2012-11-12, 16:48
bongman w formie...
Zgłoś
Konto usunięte 2012-11-12, 19:10 6
Nie teczowa ,nie czerwona tylko POLSKA NARODOWA!!!
Zgłoś
Konto usunięte 2012-11-12, 19:34
Brakuje jeszcze Milicji...
Zgłoś
Konto usunięte 2012-11-13, 11:00
Polecam dzień świra:)
Zgłoś
Konto usunięte 2012-11-13, 11:27 3
Hidalgo
Moja racja jest mojsza niż twojsza... klasyka
Zgłoś
Konto usunięte 2012-11-14, 13:20 3
BongMan napisał/a:

Flaga pedalstwa obok flagi Polski! No ja pierk🤬adole do czego to doszło?!

O k🤬a, patrioci.
Zgłoś
Atreyu 2012-11-15, 1:31
Wszystkie skrajności, objawy fanatyzmu i przejawy wrogości są z natury rzeczy złe.

podpis użytkownika

...
Zgłoś
Konto usunięte 2012-11-15, 1:36
Niestety tak to wygląda...

Czyli jak watażkowie wycierają swe gęby w po stokroć sprane bandaże sztandaru.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-11-15, 2:36 2
Kilka filmów wyżej macie efekt tego do czego prowadzi zwalczanie narodowców i patriotów. Przyjeżdżają brudne islamskie k🤬y, proszą o azyl, bo [podobno] w ich kraju mają na sobie wyrok śmierci, państwo zapewnia dom, kasę, świadczenia etc. Potem budują oni swoje getta, przejmują kontrolę życia, a następnie [jak w tym filmie] bezkarnie atakują rdzennych mieszkańców. Tak, wyśmiewajcie katolików, prawicowców, zobaczymy czy będzie wam do śmiechu za 15-20 lat wy p🤬lone lemingi. O ile rozumiem, czemu atakują Polskę i patriotów czerwone k🤬iszcza [bo to śmiecie z karaluchami i nawet tego nie kryją], o tyle nie rozumiem, dlaczego tej propagandzie telewizyjnej poddaje się reszta ludzi. Nie ma idealnego świata, ale możemy żyć w miarę normalnie tylko w zdrowym [prawicowym] ustroju. Mam na myśli wolność i odpowiedzialność, a nie hasła ONR'u. Liberalizm gospodarczy, konserwatyzm kulturowy etc.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-11-15, 2:57 1
@Szoqn

1. A więc jakby dalej rządzili prawicowcy w takich krajach jak np. Holandia to co... Arabowie by nie przyjechali? Może trudniej byłoby im o jakikolwiek socjal, ale wizja "lepszego standardu życia" pewnie i tak dalej by kusiła. Natomiast funkcjonowanie prawicowego rządu i konserwatywnego społeczeństwa niewiele by zmieniło, bo w Polsce społeczeństwo "postępowe" szczególnie nie jest, a jakoś Cyganie żyją sobie zupełnie swobodnie.

2. Z socjalem dla muzułmańskich imigrantów można sobie łatwo poradzić. Wprowadźmy prawo gwarantujące socjal wyłącznie obywatelom RP żyjącym w Polsce od wielu lat i niekaranym (a karą niech będzie np. "obraza [chrześcijańskich] uczuć religijnych", to choć raz ten przepis przyda się jak żaden inny), oraz utrudnijmy procedury związane z otrzymaniem obywatelstwa (aby nie było to takie łatwe dla tych dzikich hord). Problem rozwiązany, bo rozleniwione c🤬tki nie będą już miały motywacji do najechania nas dla łatwej kasy.

3. Jak ktoś kolejny raz z rzędu w święto niepodległości urządza największą burdę w stolicy to przykro mi, ale sympatii nie zyska. Krytyka nie posypała się na patriotów (Polska to nie tylko Warszawa, a 11.11. jakoś jednak udało się świętować z kulturą w innych miastach), a na zadymiarzy. Ciekawe, że co roku latają flary i kostka brukowa i co roku winni temu są wszyscy, tylko nie sami najbardziej tam aktywni pseudo-patrioci.

4. Konserwatyzm kulturowy, a więc jak Polak to tylko katolik? No to troszkę marnie, bo chrześcijaństwo funkcjonuje w wielu postaciach, mamy też zupełnie niegroźne religie dalekiego wschodu, a i nie można zapominać o Polakach, którzy nie utożsamiają się z żadną wiarą. Gejów i lesbijki też mamy, a ja dalej nie usłyszałem argumentu, który udowodniłby mi, że są oni zagrożeniem dla cywilizacji zachodniej. Nikt tu nie mówi o adoptowaniu przez nich dzieci (poroniona idea), ale o samej ich normalnej koegzystencji w społeczeństwie. Może nie tyle konserwatyzm, co (wybaczcie, ale muszę użyć tego słowa) tolerancja. Tolerancja ma to do siebie, że ustala pewne granice. Poza nimi z pewnością jest chora ideologia muzułmanów, ale nie widzę poza nimi wcześniej wymienionych grup społecznych. Koegzystujmy z tymi, którzy umieją koegzystować z nami, a wszystko będzie ok.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-11-15, 3:21
idioci vs idioci
Zgłoś
Konto usunięte 2012-11-15, 10:02
obie strony siebie warte
Zgłoś