👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:03

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

No reklama niezła.Teraz na pewno tłumy turystów po obejrzeniu tego filmiku będą najeżdżać na naszą ojczyznę...

Polska byłaby całkiem cool krajem gdyby nie ta garść osób która z tego kraju robi nie cool.

ALTON, Ty po ilości postów powinieneś zostać modem, a nawet "~" nie masz

Virdos, to nie jest aż tak dużo postów, aexa chociażby zobacz.

ten o to filmik w ciagu 2 minut pokozuje w jakim kraju zyjemy , i nawt po jego obejrzeniu nikomu nie przyjdzie do glowy zeby cos zmienic ... a szkoda ;/
jeb się polsko, za rok wyjeżdżam z tego kraju i powodzenia życzę tym co zostają
PISZE TEN KOMENT W SPOSUB NIE TRZEZWY DLA TEGO ZE PO alkoholu polak jes=t naprawde szczery i zauwazylem w ty m spocie zmarlego prezydenta kyorego szanuje nie jako przywudce tego kraju wni lidera partiALE JAKO POLAKA KTOETY REPREZENTOWAL SOBE TO CO NAPRAWDE POLSKIE CZYLI PIAR I klutnie ktora towarzyszy bam n na codin lurwa i przeciw jestem upllityczniamu jegoo smierci nawet przez jego brata co nawet bardziej jrest chore. panie jarku jesytem ak najbardziej za pis ale bez pana...
PISZE TEN KOMENT W SPOSUB NIE TRZEZWY DLA TEGO ZE PO alkoholu polak jes=t naprawde szczery i zauwazylem w ty m spocie zmarlego prezydenta kyorego szanuje nie jako przywudce tego kraju wni lidera partiALE JAKO POLAKA KTOETY REPREZENTOWAL SOBE TO CO NAPRAWDE POLSKIE CZYLI PIAR I klutnie ktora towarzyszy bam n na codin lurwa i przeciw jestem upllityczniamu jegoo smierci nawet przez jego brata co nawet bardziej jrest chore. panie jarku jesytem ak najbardziej za pis ale bez pana...

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie