📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 6:58

nie jest tajmnicą, że w tajlandii przyrost naturalny jest najniższy wśród tych lokalnych państw azji południowo-wschodniej. nie aż tak niski jak w chinach, japonii czy korei, ale też niski. demoralizacja społeczna robi swoje. z tym piciem alkoholu przez kobiety kaczyński miał akurat rację.
W hierarchii menelstwa,ja osobiście jestem na poziomie "uczeń". Kilka razy udało mi się obrzygać po chlaniu.
Poziom "Czeladnika" osiąga się,gdy po upojeniu alkoholowym zwyczajnie się oszczasz.
A pani osiągnęła poziom "Mistrza". Poziom najwyższy menelstwa.
Z mojej strony szacun dla sikawkowego. Ja bym zostawił do rana i niech ją moralniak zajebie.

Poziom "Czeladnika" osiąga się,gdy po upojeniu alkoholowym zwyczajnie się oszczasz.

Z mojej strony szacun dla sikawkowego. Ja bym zostawił do rana i niech ją moralniak zajebie.

Jak już sobie ze szlaucha opłucze to będzie miał zajebisty Anal.
Panna ani nie będzie zrzędzić nawet jak na sucho poleci a nawet powinien być porządek skoro już po lewatywie
Panna ani nie będzie zrzędzić nawet jak na sucho poleci a nawet powinien być porządek skoro już po lewatywie
zwierzak30 napisał/a:
W hierarchii menelstwa,ja osobiście jestem na poziomie "uczeń". Kilka razy udało mi się obrzygać po chlaniu.
o w takim razie jestem czeladnikiem

Pamitam że też tak kiedyś miałem to były piękne czasy aż sie łezka w oku kręci ale człowiek zmądrzał bo od tamtego incydentu minęły już ze dwa dni
PiesKracy napisał/a:
umyje sobie i będzie jego
Po tym jak ją poniżył wrzucając do sieci to ciulstwo ?? Prędzej dostanie od niej kosę niż dupy

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie