podpis użytkownika
Hasta la vista, baby
m.youtube.com/watch?v=3DHCv5EYN3M&pp=ygUVdGVybWluYXRvciBlZGl0IHBob25r
podpis użytkownika
podpis użytkownika
Around blacks never relax.ja pie**olę, ta kobita drze p*zdę jakby ją gw🤬cili
podpis użytkownika
Z prawej ręką z prawej ręką. Na dole nogi a ...w polsce są szakale (coś podobnego do kojota) ubiegłej zimy widziałem jednego tego lata dwa. coraz więcej zwierząt będzie wchodziło do miast za pożywieniem (śmietniki). drapieżnik, jeśli nie będzie miał pożywienia, bo ludzie pozamykają i odgrodzą śmietniki będzie szukał jedzenia gdzie indziej w okolicy śmietnika, na pierwszy ogień pójdą pewnie pieski i kotki a potem małe dzieci.
.. i nie mówcie, że nie macie synka, bo w każdej chwili mieć możecie.. (sprawdzić czy nie ksiądz)
podpis użytkownika
Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.A Ty co byś zrobił?
Gw🤬cił i gw🤬cił. (Najpierw było tylko "gw🤬cił" ale moderator z dodatkowym chromosomem usunął bo nie może być jeden wyraz.) Teraz dobrze?
To trzeba je odstrzelić.
dobźe dobzie właśnie to bym zrobił
w polsce są szakale (coś podobnego do kojota) ubiegłej zimy widziałem jednego tego lata dwa. coraz więcej zwierząt będzie wchodziło do miast za pożywieniem (śmietniki). drapieżnik, jeśli nie będzie miał pożywienia, bo ludzie pozamykają i odgrodzą śmietniki będzie szukał jedzenia gdzie indziej w okolicy śmietnika, na pierwszy ogień pójdą pewnie pieski i kotki a potem małe dzieci.
.. i nie mówcie, że nie macie synka, bo w każdej chwili mieć możecie.. (sprawdzić czy nie ksiądz)