👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kłamią. Najlepszy na świecie jest Iron Maiden - reszta może się chlasnąć.

RockyWood napisał/a:
kłamią. Najlepszy na świecie jest Iron Maiden - reszta może się chlasnąć.
![]()
p.s. Iron Maiden jest dla pedałów!
W Polsce mogą zrobić teledysk do Hajłej tu Hell --- tylko brakuje drugiego brata ksero z kaczozaurów by była pełnia radochy

Jakbyś żarł tyle proszków co oni to też byś był non stop na luzie.

W swoim dorobku mają inny teledysk
vimeo.com/48756378
swoją droga minął pierwszy tydzień touru i już 2 projekty zrobili
w takim tempie do końca wyścigu nagrają płytę
vimeo.com/48756378
swoją droga minął pierwszy tydzień touru i już 2 projekty zrobili
w takim tempie do końca wyścigu nagrają płytę
TO jest piękny sport. Ludzie, którzy nigdy nie jeździli na szosie nie są w stanie sobie wyobrazić jak dużo wysiłku i wyrzeczeń potrzeba, by osiągnąć cel. Sam śmigam, więc wiem co mówię. Czasem prawie płaczę z bólu, a po twarzy cieknie pot litrami, ale pod górę się wtoczę na dużym blacie z prędkością nie mniejszą niż 20km/h, gdzie inni ludzie na górskich swoje bajki prowadzą, bo nie są w stanie wjechać. I to nie mówię o dziadkach, ale o ludziach, którzy też swoje w życiu przejechali.

Robcio1207 napisał/a:
TO jest piękny sport. Ludzie, którzy nigdy nie jeździli na szosie nie są w stanie sobie wyobrazić jak dużo wysiłku i wyrzeczeń potrzeba, by osiągnąć cel. Sam śmigam, więc wiem co mówię. Czasem prawie płaczę z bólu, a po twarzy cieknie pot litrami, ale pod górę się wtoczę na dużym blacie z prędkością nie mniejszą niż 20km/h, gdzie inni ludzie na górskich swoje bajki prowadzą, bo nie są w stanie wjechać. I to nie mówię o dziadkach, ale o ludziach, którzy też swoje w życiu przejechali.
Na 6 kilogramowym full carbonie też mogę napieprzać pod górę o nachyleniu 45 % 20 km/h

dionizodoros napisał/a:
Na 6 kilogramowym full carbonie też mogę napieprzać pod górę o nachyleniu 45 % 20 km/h. Rowery górskie są zgoła wolniejsze niż kolarki.
Moją kolarkę kupiłem za cały tysiąc złotych i ma ona ciut ponad 10kg, więc jest dość ciężka;-)

Za AC/DC Zawsze piwo
A track jakby ktoś potrzebował to You Shook me All Night Long

A track jakby ktoś potrzebował to You Shook me All Night Long

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie