Ma koszulkę Immortala j🤬y:)
Make us stronger in our danger/
Wishbone Ash dziffko!
podpis użytkownika
In the valley, we will gather there/ Helpless in our surrender/Tomorrow the plow becomes the sword/Make us stronger in our danger/
Wishbone Ash dziffko!
pewnie bedzie sie zapinal w dupala z tym diablem, ehh te brudasy nie dosc ze sluchaja gowna to jeszcze pedaly
Christopher Paolini
podpis użytkownika
'Who you are is not fixed for all of eternity. A man could forge himself anew if he so wanted.'Christopher Paolini

@up mylisz się tutaj kolego pedale, słuchacze hip hopu to pedały w szmatach do samej ziemi, podejdź do takiego tru metala to cie ukrzyżuje na drzwiach swojego domu
pomijając fakt że kojarzenie metalu z death metalem to jest szczyt buractwa bo jest w c🤬j podgatunków metalu death metal i black jest dla brudasów, reszte ubustwiam a takie komentarze zachowaj dla siebie c🤬j nas to obchodzi czy ci się coś podoba czy nie
idź j🤬 policje gdzieś indziej.
pomijając fakt że kojarzenie metalu z death metalem to jest szczyt buractwa bo jest w c🤬j podgatunków metalu death metal i black jest dla brudasów, reszte ubustwiam a takie komentarze zachowaj dla siebie c🤬j nas to obchodzi czy ci się coś podoba czy nie
idź j🤬 policje gdzieś indziej.
Haha, co za k🤬a debile. Powinniście się oboje zapiąć w dupska zamiast po sobie jechać. Bo jedyne co was różni, to gust muzyczny. Oboje jesteście ignorantami o zamkniętych mózgach i z nieuleczalnym kretynizmem.

Jak w tej reklamie k🤬a:
-Masło!
-Margaryna!
-Masło!
-Margaryna!
...
Ja p🤬lę!
Odwieczna walka o muzykę nigdy się nie skończy.
-Masło!
-Margaryna!
-Masło!
-Margaryna!
...
Ja p🤬lę!
Odwieczna walka o muzykę nigdy się nie skończy.

Dlaczego wszyscy łączą muzykę jakąś ktoś słucha, z jego wiarą? Szczyt buractwa.

Jak zwykle fajny/śmieszny rysunek musi być psuty przez zj🤬e komentarze i wojny muzgóf...
rockface123 napisał/a:
@up mylisz się tutaj kolego pedale, bla bla bla bla

bubr32 napisał/a:
Jak w tej reklamie k🤬a:
-Masło!
-Margaryna!
-Masło!
-Margaryna!
...
pewnie, że masło lepsze

podpis użytkownika
-Gdybyś kochał się z kimś po raz absolutnie ostatni... Jak by było?-Niesamowicie smutno.
-Też tak sądzę.
-Zasmuć mnie..
marna napisał/a:
pewnie, że masło lepsze![]()
Ni c🤬ja ! masło to gówno ! Margaryna rządzi !

podpis użytkownika
Ślązacy! Wasze kobiety mają wąsy.
margaryna jest lepsza od zapinania od tyłu
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
podpis użytkownika
>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...