Ale o co chodzi? Że niby ksiądz uważa, że jego parafianie nie miewają kobiet? Nie patrzą na fajne dupy? Albo tym bardziej nie piją?! Oj zdziwilibyście się, gdyby się okazało, że każdy ksiądz wypije 2 razy tyle co nie jeden kozaczek tutaj, bo, wbrew temu co się tu sądzi, księżą też mają swoje prywatne życie po kościele (noo i wino mszalne).
podpis użytkownika
“Lewicowość jest czymś w rodzaju fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma większego znaczenia” — George Orwell
To mi wygląda na pokój w akademiku. Tylko jakoś podejrzanie czysto...

Pewnie sie dopiero wprowadzili... bo czystosc jak na akademik poraża...

ksiądz chodzi to i ogarnąć trzeba
ale piw się już nie chciało wynieść

Gościu ma minę jakby koleś w sukience wszedł bez pukania akurat w czasie sesji, sesji fapowania oczywiście
Włączony komputer i wystrój szafu sugeruje pokątnego masturbanta!

podpis użytkownika
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
wszyscy zauważyli niesamowitość tego, że ksiądz święci w pokoju, gdzie jest piwo, dziewoja na plakacie, a nikt nie zauważył, że machał kropidłem na osobę, która właśnie robiła mu zdjęcie, a to mnie bardziej dziwi, niż babka, czy browarki.

@up bo on trzymał szatański wynalazek inaczej zwany zjadaczem dusz(aparat)
Nie rozumiem o co chodzi przecież jest ubrana nie takie pewnie widział na plebani :O
chybeck napisał/a:
wszyscy zauważyli niesamowitość tego, że ksiądz święci w pokoju, gdzie jest piwo, dziewoja na plakacie, a nikt nie zauważył, że machał kropidłem na osobę, która właśnie robiła mu zdjęcie, a to mnie bardziej dziwi, niż babka, czy browarki.
no dokładnie.. może na egzorcyzmy przyszedł, a nie z kolędą?

podpis użytkownika
-Gdybyś kochał się z kimś po raz absolutnie ostatni... Jak by było?-Niesamowicie smutno.
-Też tak sądzę.
-Zasmuć mnie..