Kolejka górska
You need straightening, toughening
It takes a bit of dark to rekindle the fire burning in you
Ignite the fire within you

podpis użytkownika
Sickening, weakening don't let another somber pariah consume your soulYou need straightening, toughening
It takes a bit of dark to rekindle the fire burning in you
Ignite the fire within you
Black Friday

Omijam z daleka takie "chodzenie" po górach. Im mniej ludzi tym lepiej. Przecież człowiek jedzie w góry aby odpocząć od innych ludzi a nie jeszcze p🤬lić się z nimi w kolejce...

Kiedyś tam poszedłem. 1h40min do góry. Jak zlazłem to jak k🤬a kowboy albo po nocy spędzonej w brazylijskim pierdlu.
donkapusta napisał/a:
Jakim k🤬a trzeba być cymbałem, aby tam pojechać?
Bo to jest prestiż k🤬a " I jak Grażyna, gupio Ci, w Zakopanem żeśmy byly po górach pochodzić hehe na Gjewont wlozłemżech jo! A w przyszłym roku jak szefu pozwoli urlop wziąć i nie będę musiał malować ścian cały sierpień to pojedziewa do Kołobrzega albo na Mielno hehe"
Owszem widoki na pewno są ładne, ale c🤬j z takich widoków jak Ci k🤬a ludzie je zasłaniają...Czy tylko ja jestem taki poj🤬y i zamiast do Zakopca chciałbym jechać do Czarnobyla, albo do Centralii?
podpis użytkownika
Denied by the blind church.'cause these are not the words of God.
- The same God that burnt the
knowing.

Chciałbyś gdziekolwiek, byle poza rodzinny Radom.
Za to własnie nie przepadam za Tatrami- za duzo Januszów. Nawet w wysokich...
Szlajam się więc po pozostałych górkach Polski i sobie chwalę
. Da się znaleźć ciszę i spokój oraz widoki. Za niższą cenę. I mniej Januszy.
Za to własnie nie przepadam za Tatrami- za duzo Januszów. Nawet w wysokich...
Szlajam się więc po pozostałych górkach Polski i sobie chwalę

O k🤬a... 0:25 koleś ze Star Trek'a
Chyba mu napęd warp nie odpalił

podpis użytkownika
Aut vincere, aut mori.
Cały zakopiec to syf, kiła i mogiła. W sam raz dla cebulaków.
Chcesz odpocząć w górach, to proszę - bieszczady, sudety, karkonosze, pieniny, niedaleko karpaty rumuńskie
Chcesz odpocząć w górach, to proszę - bieszczady, sudety, karkonosze, pieniny, niedaleko karpaty rumuńskie
podpis użytkownika
Doskonały i nieomylny inżynier to taki, który unika drobnych błędów na drodze do wielkiej katastrofy.