Wdr napisał/a:
@up p🤬l się jak nie podoba się prawda to masz j🤬y problem sam się schow j🤬y kasztanie
I tego cię w wojsku nauczyli..?Nie wiem na c🤬j się żalisz.Tym że byłeś gdzieś tam na końcu świata?Ogólnie to mnie p🤬li gdzie byłeś,co robiłeś.Taki z ciebie wielki wojak a dajesz się sprowokować jak jakiś gówniarz.Mam kilku znajomych którzy byli na misjach i jakoś nie zarobili takich ogromnych pieniędzy jak Ty.Więc coś tu ściemniasz.

ulthart napisał/a:
jakoś nie zarobili takich ogromnych pieniędzy jak Ty.Więc coś tu ściemniasz.
bo może zamiast k🤬a się zapisywać na wyjazdy nocne lub konwoje to pierdzieli w bazie albo na posterunku? jaki wielki wojak wez gościu sp🤬alaj i się nie żale więc morda...w wojsku mnie nauczyli że trzeba odpowiadać na wszystko bez p🤬lenia się oraz tego jak skutecznie j🤬 wałki na wyposażeniu na paliwie na wszystkim osobiście ich nie robiłem bo wystarczało mi to co miałem...następnie p🤬li cię to bo w dupie byłeś i gówno widziałeś więc cię to p🤬li ale co innego jak byś tam pojechał

@up
Już się zamykam i lecę stać w kolejce za rybą!
Sir, yes sir!!!
Już się zamykam i lecę stać w kolejce za rybą!
Sir, yes sir!!!

@up stary tu nie chodzi że ja się żale po prostu mnie wk🤬ia ten brak wiedzy ludzi na temat co tam się k🤬a naprawdę dzieje wk🤬ia mnie to że ludzie nie mają pojęcia że jadąc tam na misje ludzie sami dokupują sobie wyposażenie które ratuje im nieraz życie wk🤬ia mnie to że jadąc tam chłopaki nie mają nie raz jak zadbać o swoje życie...ale co ja będę p🤬lił zawsze tak było i będzie że ludzie o odmiennych poglądach mają przej🤬e w społeczeństwie nastawionym na myślenie grupowe
Wdr raz piszesz, że dorobiłeś się tam w c🤬j, by chwilę później pisać, że ludzie za własne pieniądze sprzęt dokupują. Mam wrażenie, że jesteś jakimś zwykłym dresikiem. (Ewentualnie byłeś przed pójściem do wojska) I na miłość boską, używaj przecinków.
Łap: ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Kopiuj sobie.
Łap: ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Kopiuj sobie.

nawet jakby był karp za 10 groszy to bym nie kupił, bo nie lubie.
pan sie nabija a co ma k🤬a robic, brawo bic ze idiotka stoi w takiej kolejce

powiem więcej, musieli by mi dobrze zapłacić, żebym stał w tej kolejce
Wojskowa telenowela pod tematem o karpiu w przecenie. Takie rzeczy tylko na sadolu.
podpis użytkownika
Muminki cię widzą, Muminki cię śledzą, Muminki cię dorwą, zabiją i zjedzą.
Najlepsze jest to że większość z nich stała tam nie wiadomo ile żeby ostatecznie zaoszczędzić 5-10zł
Emerytom się nie dziwie bo większość ma trochę wolnego czasu i mało pieniędzy, ale reszcie jak najbardziej.

@Topic
Co jeden to głupszy.
@Wdr
- ",": to jest przecinek
- ".": a to jest kropka
Wpisz w google i przeczytaj do czego służą, to może wtedy ktoś zrozumie o co Ci chodzi.
Co jeden to głupszy.
@Wdr
- ",": to jest przecinek
- ".": a to jest kropka
Wpisz w google i przeczytaj do czego służą, to może wtedy ktoś zrozumie o co Ci chodzi.

@Wdr
Filmik o kolejce po karpia a ty opowiadasz o wojsku, nie pomyliłeś przypadkiem forum?
Filmik o kolejce po karpia a ty opowiadasz o wojsku, nie pomyliłeś przypadkiem forum?