👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@up
Już się zamykam i lecę stać w kolejce za rybą!
Sir, yes sir!!!
Już się zamykam i lecę stać w kolejce za rybą!
Sir, yes sir!!!

nawet jakby był karp za 10 groszy to bym nie kupił, bo nie lubie.

powiem więcej, musieli by mi dobrze zapłacić, żebym stał w tej kolejce
Wojskowa telenowela pod tematem o karpiu w przecenie. Takie rzeczy tylko na sadolu.
Najlepsze jest to że większość z nich stała tam nie wiadomo ile żeby ostatecznie zaoszczędzić 5-10zł
Emerytom się nie dziwie bo większość ma trochę wolnego czasu i mało pieniędzy, ale reszcie jak najbardziej.

@Topic
Co jeden to głupszy.
@Wdr
- ",": to jest przecinek
- ".": a to jest kropka
Wpisz w google i przeczytaj do czego służą, to może wtedy ktoś zrozumie o co Ci chodzi.
Co jeden to głupszy.
@Wdr
- ",": to jest przecinek
- ".": a to jest kropka
Wpisz w google i przeczytaj do czego służą, to może wtedy ktoś zrozumie o co Ci chodzi.

@Wdr
Filmik o kolejce po karpia a ty opowiadasz o wojsku, nie pomyliłeś przypadkiem forum?
Filmik o kolejce po karpia a ty opowiadasz o wojsku, nie pomyliłeś przypadkiem forum?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie