👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Starsi Polacy przyzwyczajeni do kolejek, nic dziwnego. Młode pokolenie nie wie co to czekanie, kartki...

Wdr napisał/a:
bo to Polska nie elegancja Francja...najgorsze jest to że będzie coraz gorzej coraz większa bieda..
Jak by ludzie nie mieli kasy, to by nie stali w tej kolejce, na parkingu przed marketem nie stały by same wypasione fury i tyle ich, że trudno znaleźć miejsce.
Radzę Ci kolego zabrać się do pracy, w wieku 24 lat ja też nie miałem siana. Manna z nieba nie leci, trzeba się napracować, żeby do czegoś dojść.
Jak będziesz myślał tylko o rzucaniu butelkami i chlaniu piwa, to nigdy do niczego nie dojdziesz, a polityk czy z prawej, czy z lewej nigdy ci nic nie da, bo niby z jakiej racji ?

Wdr napisał/a:
nie muszę już pracować nachapałem się odpowiednio na misjach"pokojowych" dla naszego kochanego kraju teraz mogę pić piwko
A to za granie w Call of duty płacą...?

Anonymous~ napisał/a:
No to po co o tym mówisz
![]()
bo mam dosyć tego że normalni ludzie nie mają pojęcia co tam się dzieje i to czego są wykorzystywani Polscy żołnierze

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie