👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Za komuny by tak stali do jednego karpia.
Komitet kolejkowy się liczy!
Komitet kolejkowy się liczy!
Wszyscy w tej kolejce to typowi Sadole
Każdy chce za parę groszy zabić coś żywego
~bez konsekwencji

~bez konsekwencji

Wdr napisał/a:
bo mam dosyć tego że normalni ludzie nie mają pojęcia co tam się dzieje i to czego są wykorzystywani Polscy żołnierze
chłopie, póki wojna nie tyczy się mojego kraju to mam to głęboko w dupie! a prawda jest taka że ktoś kto siedzi za stołkiem wysłał Cie jako mięso armatnie... szczyć się tym dalej

czy trep ma byc elokwentny, czy ma byc skuteczny? wojsko to nie szkolka Savoir-vivre.generl;anie dobrze mowi, w polsce bardzo zle sie zyje. to nie jest kraj dla normalnych ludzi.

@szkaru normalnie ludzie to wiedzą, ten real chyba był na jakiejś wiosce, gdzie prosta logika jeszcze nie zagrzała miejsca. Inna sprawa, że to w większości stare pryki - emeryturę mają wystarczającą, żeby nie pracować, więc muszą sobie zająć czymś czas.
Ale i tak w tym temacie najciekawszą postacią jest żołnierz-ciotka, co to jednego poprawnego zdania nie potrafi sklecić, uważa się za supertwardziela, a przy tym wylewa swoje żale pod pierwszym z brzegu tematem, zgoła do tego niepasującym, na zasadzie "Kolejka do karpia? A ja byłem w wojsku, było mi tam źle bo dużo zarobiłem i gówno wiecie o życiu!"
Ale i tak w tym temacie najciekawszą postacią jest żołnierz-ciotka, co to jednego poprawnego zdania nie potrafi sklecić, uważa się za supertwardziela, a przy tym wylewa swoje żale pod pierwszym z brzegu tematem, zgoła do tego niepasującym, na zasadzie "Kolejka do karpia? A ja byłem w wojsku, było mi tam źle bo dużo zarobiłem i gówno wiecie o życiu!"

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie