Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
GalverLaurente 2025-06-20, 23:10
Czemu blur na psiej suce?
Zgłoś
Bestia_z_cricolandu 2025-06-20, 23:12
Chyba dostał rykoszetem, ale to nic nie zmienia. Wina strzelającego.
Zgłoś
Male_jajko 2025-06-21, 0:04
Najbardziej podczas całej akcji zmęczył się nagrywający xd
Zgłoś
smc 2025-06-21, 1:54
Chwdp100Procent napisał/a:

Czy któryś ze zgromadzonych tu na tym portalu policjantów wyjaśni mi, jak to jest zostać pośmiewiskiem społecznym, czytaj policjantem, w zamian za możliwość bycia 40 letnim emerytem, co samo w sobie jest już śmieszne? Drugie pytanie - czy żerowanie na społeczeństwie, czytaj przymusowo ograbianie ludzi z pieniędzy i oferowanie im wątpliwej jakości usług, np policyjnej ochrony jest wg was cnotą, czy skazą?

Co drugi dzień masz 48h wolne. Zakładasz firmę budowlaną, po 10 latach jesteś deweloperem. Po 15 latach jesteś zarobiony w c🤬j pieniędzy, więc przechodzisz na zasłużoną emeryturę w wieku 40 lat. Masz wykupione wczasy na Teneryfie, a tu dostajesz pismo, że będą ci dokładać jakieś śmieszne 4500zł miesięcznie emerytury z policji. Niby wiesz, że czasem tam chodziłeś, ale trochę głupio brać te ich śmieszne pieniądze, jak masz swoich pod dostatkiem.
Zgłoś
Genius510 2025-06-21, 3:18
Jakby chciał to by odjechał w p🤬du
Zgłoś
kroolik8212 2025-06-21, 7:35 1
Rynkowskiego wyciągali zza kierownicy.
Zgłoś
schum84 2025-06-21, 9:29
ten co nagrywal to zara dostanie zawalu ahahahah, karetke powinni dla niego wezwac
Zgłoś
alekoleś 2025-06-21, 11:03
skoro im sie udalo tzn, ze fejk, albo jakies cwiczenia to byly 🤪🤣
Zgłoś
POeBaNy 2025-06-21, 11:53 1
Szacun dla nagrywającego. Pomimo walenia konia, obraz w miarę stabilny. Profesjonalista.
Zgłoś
maly-boy 2025-06-21, 15:45
Kamerzysta to się przy tym masturbował ?
Zgłoś
A4boNla3hon3 2025-06-21, 16:04
Chwdp100Procent napisał/a:

Czy któryś ze zgromadzonych tu na tym portalu policjantów wyjaśni mi, jak to jest zostać pośmiewiskiem społecznym, czytaj policjantem, w zamian za możliwość bycia 40 letnim emerytem, co samo w sobie jest już śmieszne? Drugie pytanie - czy żerowanie na społeczeństwie, czytaj przymusowo ograbianie ludzi z pieniędzy i oferowanie im wątpliwej jakości usług, np policyjnej ochrony jest wg was cnotą, czy skazą?

Zapomniałeś ich przeboje w czasach covida?

Znałem psa co przez 2 lata brał udział w miesięcznicach smoleńskich.

Psy służą tylko i wyłącznie partii.
Zgłoś
PePetto 2025-06-21, 19:26
Z jednej strony dobrze ze ktos nagrywal a z drugiej źle bo by go chociaż zbutowali
Zgłoś
Vulva 2025-06-23, 5:49
Bestia_z_cricolandu napisał/a:

Czego nie rozumiesz? Według kolegi winny jest przedmiot od którego kula się odbiła, a nie strzelający. 😁

Jesteś bystry niczym woda w kiblu, marnujesz się na tym forum w naszej żabce wisi kartak że przyjmą. Myślę że byś się nadał. Pierwsze piętnascie hot dogow do wywalenia ale w końcu byś się nauczył
Zgłoś
Bestia_z_cricolandu 2025-06-23, 6:02
Vulva napisał/a:

Jesteś bystry niczym woda w kiblu, marnujesz się na tym forum w naszej żabce wisi kartak że przyjmą. Myślę że byś się nadał. Pierwsze piętnascie hot dogow do wywalenia ale w końcu byś się nauczył

Dzięki za świetną propozycję😉 ale wolę się op🤬lać na socialu sącząc harnasia (za wasze)😘
Zgłoś
Vulva 2025-06-23, 21:13
Bestia_z_cricolandu napisał/a:

Dzięki za świetną propozycję😉 ale wolę się op🤬lać na socialu sącząc
harnasia (za wasze)😘

Mnie szczęśliwie stać na to żeby nawet 100 parchów utrzymać i samemu jeszcze pożyć na takim poziomie że ty bys się pewni powiesił z nadmiaru emocji. Tak to niestety jest że jak się idzie fajnym szlakiem to i tak jest ryzyko że jakieś gówno się przyczepi do buta.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie