optymista666 napisał/a:
Pijany lekarz uciekał przed policją. Miał 1,6 promila. Grozi mu do pięciu lat więzienia
jak piszą lekarz, to nie wiem, czy medyk, czy lekarz od inżynierów
podpis użytkownika
z każdym dniem wzrasta liczba osób, które mogą mnie pocałować w dupę
Nie słucha poleceń? Powinien być z urzędu profilaktyczny wp🤬l.
Fx12 napisał/a:
Cóż było przyczyną tak brawurowej akcji naszych stróżów ? Zerwanie flagi ukrainy z polskiego urzędu czy innego tęczowego plakatu ze słupa ogłoszeń ?
Naj🤬y lekarz z Zielonej Góry. 1.5 promila i ucieczka przed policją. Co ciekawe ten sam lekarz został złapany naj🤬y na dyżurze 2 lata temu, ale 2 promile to było dla sądu za mało, żeby zabrać prawo wykonywania zawodu.
Jeszcze istnieje duza szansa że go zamordują na komendzie
Polscy policjanci przynajmniej jeżdżą porządnym chińskim autem a nie amerykańskim gównem. Kiedyś było powiedzenie "Tylko świnie siedzą w kinie" a teraz "Tylko popaprańce kupują to co amerykańskie"
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"
podpis użytkownika
Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"
Yazaki napisał/a:
Niby "okej" ale.... dlaczego nagrywający sie trzepał?
Bo to sadol był. Wszystko w normie.
Nagrywający chyba jest w trakcie masturbacji. Strasznie dyszy na nagraniu.
Henryk_Sprężyna napisał/a:
Tym razem żaden policjant nie postrzelił kolegi w nogę - sukces
to był rykoszet a nie postrzał mądralo
Vulva napisał/a:
to był rykoszet a nie postrzał mądralo
Ale, że sobie żartujesz z tych niedorozwojów, czy napisałaś to na serio?
Bo miałem też coś dodać prześmiewczo o tym "rykoszecie", ale to już by była przesada.
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Henryk_Sprężyna napisał/a:
Ale, że sobie żartujesz z tych niedorozwojów, czy napisałaś to na serio?
Bo miałem też coś dodać prześmiewczo o tym "rykoszecie", ale to już by była przesada.
Czego nie rozumiesz? Według kolegi winny jest przedmiot od którego kula się odbiła, a nie strzelający. 😁
Bestia_z_cricolandu napisał/a:
Czego nie rozumiesz? Według kolegi winny jest przedmiot od którego kula się odbiła, a nie strzelający. 😁
Ale ta kula chyba nie rykoszetowała, tylko ten debil postrzelił kolegę stojącego po drugiej stronie auta.
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów