📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu

Yazaki napisał/a:
Niby "okej" ale.... dlaczego nagrywający sie trzepał?
Może strażnik miejski. Przy tak brawurowej akcji nie wytrzymał z podniety.
Czy któryś ze zgromadzonych tu na tym portalu policjantów wyjaśni mi, jak to jest zostać pośmiewiskiem społecznym, czytaj policjantem, w zamian za możliwość bycia 40 letnim emerytem, co samo w sobie jest już śmieszne? Drugie pytanie - czy żerowanie na społeczeństwie, czytaj przymusowo ograbianie ludzi z pieniędzy i oferowanie im wątpliwej jakości usług, np policyjnej ochrony jest wg was cnotą, czy skazą?
Chwdp100Procent napisał/a:
Czy któryś ze zgromadzonych tu na tym portalu policjantów wyjaśni mi, jak to jest zostać pośmiewiskiem społecznym, czytaj policjantem, w zamian za możliwość bycia 40 letnim emerytem, co samo w sobie jest już śmieszne? Drugie pytanie - czy żerowanie na społeczeństwie, czytaj przymusowo ograbianie ludzi z pieniędzy i oferowanie im wątpliwej jakości usług, np policyjnej ochrony jest wg was cnotą, czy skazą?
Przecież żaden się nie przyzna, ani nie odpowie! Wyślij to do rzecznika KGP.
Kiepsko to wygląda. Gdyby był uzbrojony to by im te śmieszne czapki poodstrzelal. Wyglądają, jak cywile.
darek1234 napisał/a:
Sranie w kolorach flagi kacapSSkiej. Zostawił ślad najeźdźcy na polskiej ziemi
do tego to wystarczy tubka aquafresh
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie