a już myślałem że to kolejny debil będzie ustanawiał rekord prędkości w mieście - jak widać da się jeździć normalnie
Oberstgruppenführer napisał/a:
c🤬jowe pozdrawiam
Idź stąd. Kolejny k🤬a "Smutas" - wszystko c🤬jowe.
Pojechał po nich z wyczuciem i smakiem.
Wiem że dla plebsu to niezrozumiałe jeżeli jakiegoś komunikatu nie przekazuje się wprost.
Bez przedłużania sobie wirtualnego penisa samochodem za 300k posiadającym milion koni mechanicznych, drugie tyle systemów a przy okazji byciem "królem prostej" i wrzucając do internetu swoich wyczynów.
Sam lubię zap🤬lać gdy jest możliwość, ale zwalniam kiedy trzeba. A wysyp dzieciaków/ bogatych synów prezesów za kupione przez tatę superduperauto, nagle od obejrzenia filmu z "frogiem" nie stanie się mistrzem kierownicy, tylko prędzej czy później zap🤬li niewinnego człowieka.

da się ? da się! jak widać na sadistic'a można trafić nawet nie zap$%#$ 300km na godzine

markop4321,
Dokładnie nie wiem jaki model ale po tytule i kierownicy na bank Infinity
Dokładnie nie wiem jaki model ale po tytule i kierownicy na bank Infinity

@up
Rutkowski, malanowski i w-11 dzwonili do mnie ,że potrzebują takiego detektywa jak ty w swojej ekipie.
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Rutkowski, malanowski i w-11 dzwonili do mnie ,że potrzebują takiego detektywa jak ty w swojej ekipie.

podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

@up
nie mam czasu na zabawę w detektywa, mam straszny zap🤬l na fb i sadolu
nie mam czasu na zabawę w detektywa, mam straszny zap🤬l na fb i sadolu

markop4321 napisał/a:
Co to za dorożka ?
Wygląda jak Infiniti Q50S
Jeżdżąc na takich niskich obrotach rozciąga się łańcuch/pasek rozrządu, to nie jest najlepsze dla silnika
taki k🤬a przepisowy, a telefon w łapie trzyma co również jest zabronione