📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:20

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Gdzie kucharek sześć tam nie ma co jeść. Nie wiem czy pasuje do tematu, ale mniejsza z tym.

A tak gadali że było by ich stać nawet na Mourinho.
Jedyny Polak który mógłby to ogarnąć to Skorża. Ale gdzieś u arabów siedzi.

Polska nigdy nic nie osiągnie , sport / gospodarka /
69 miejsce ranking fifa i ile pkt polska wbiła na drużynach które reprezentują zerowy poziom typu san marino (które na dzień dzisiejszy nawet selekcjonera nie ma ) , jakby polska zagrała mecz z każdym z top 20 z tabeli rankingu fifa , to by nie wygrała ani jednego meczu
Powtarzam , jakby polska miała zagrać mecz z każdym z top 20 rankingu fifa , to by nie wygrała ani jednego meczu . BO SĄ SŁABI .
69 miejsce ranking fifa i ile pkt polska wbiła na drużynach które reprezentują zerowy poziom typu san marino (które na dzień dzisiejszy nawet selekcjonera nie ma ) , jakby polska zagrała mecz z każdym z top 20 z tabeli rankingu fifa , to by nie wygrała ani jednego meczu
Powtarzam , jakby polska miała zagrać mecz z każdym z top 20 rankingu fifa , to by nie wygrała ani jednego meczu . BO SĄ SŁABI .

Pan_Generał napisał/a:
1. Ty byś grał z orzełkiem, a jak była afera z orzełkiem (jego brak), to kilka gwiazdek się wypowiedziało.
sport.pl/pilka...m_wzgledem.html
Wojciech 'ch*jowy bramkarz' Szczęsny
'Orzełek? Przynajmniej pod tym względem doganiamy Europę'
ta, tyle że np logo niemieckiego związku piłki nożne wygląda prawie tak samo jak godło niemiec

a logo pzpn jest bliżej do symbolu parady równości niż naszrgo godła

Pan_Generał napisał/a:
2. Są promowani zawodnicy, którzy grają ch*jowo, ale są znani. Np taki Boruc zjada Szczęsnego na śniadanie, ale Szczęsny gra w arsenalu A on nie.
Lewandowski to już k***a bez komentarza. 20 letni zawodnicy z takiej Pogoni Szczecin grają lepiej od tych szmaciarzy. Dzisiaj oglądałem Pogoń-Korona. Niejaki Bąk strzelił 2 bramki. Robercik może tylko pomarzyć o takim wykończeniu akcji.
Nie chcę nawet pisać o tych piłkarzach. Tylko się wk***iam bez powodu.
tylko ten chłopak z pogoni jak już się dostanie na ławkę do zagranicznego klubu to może potem grać tak samo jak lewandowski w reprezentacji, tutaj chodzi o wychowanie i ambicje, oni wszyscy się starają dopóki się nie pokażą inie zaczną zarabiać euro czy funtów, potem mają kadrę w dupie

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie