podpis użytkownika
Nie wierze w diabła wierze w zazdrość i zawiśćwierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem

69 miejsce ranking fifa i ile pkt polska wbiła na drużynach które reprezentują zerowy poziom typu san marino (które na dzień dzisiejszy nawet selekcjonera nie ma ) , jakby polska zagrała mecz z każdym z top 20 z tabeli rankingu fifa , to by nie wygrała ani jednego meczu
Powtarzam , jakby polska miała zagrać mecz z każdym z top 20 rankingu fifa , to by nie wygrała ani jednego meczu . BO SĄ SŁABI .

Trzeba zapłacić tym co grają, nie zarządzającym PZPNem.
Chyba cię poj🤬o, jakbym zarabiał kilka, kilkanaście czy kilkadziesiąt milionów rocznie, to sam bym opłacił koszty dojazdu, obozów szkoleniowych itd. byleby zagrać z orzełkiem na piersi. Ale ja czuje się Polakiem i myślę żeby nawet rodzicom wstydu nie przynieść, zwłaszcza jakbym miał zagrać przed kilkudziesięcioma milionami ludzi i legitymować się nazwiskiem rodziców. A te k🤬y? Tylko pokazują jak bardzo mają wyj🤬e, bo udało im się kiedyś pokazać w reprezentacji i wyrwali się na ławkę do jakichś zachodnich drużyn z końca tabeli. Przecież nasi "piłkarze" to mentalne gimbusy. Wyp🤬olić ich wszystkich, zabrać obywatelstwo i zakazać wjazdu kraju, niech się szmacą za granicą i nie bezczeszczą godła naszego kraju na koszulce. Co do PZPN to tak jak z resztą naszych urzędów, instytucji i elit-nie było dekomunizacji więc jest syf, ale to już zasługa lemingów głosujących na to co modne wg tv. No cóż, jaki naród taka reprezentacja.

byleby zagrać z orzełkiem na piersi. A te k🤬y? Tylko pokazują jak bardzo mają wyj🤬e, bo udało im się kiedyś pokazać w reprezentacji i wyrwali się na ławkę do jakichś zachodnich drużyn z końca tabeli.
1. Ty byś grał z orzełkiem, a jak była afera z orzełkiem (jego brak), to kilka gwiazdek się wypowiedziało.
sport.pl/pilka/1,65037,10613221,Wojciech_Szczesny__Orzelek__Przynajmni...
Wojciech 'c🤬jowy bramkarz' Szczęsny
'Orzełek? Przynajmniej pod tym względem doganiamy Europę'
2. Są promowani zawodnicy, którzy grają c🤬jowo, ale są znani. Np taki Boruc zjada Szczęsnego na śniadanie, ale Szczęsny gra w arsenalu

Lewandowski to już k🤬a bez komentarza. 20 letni zawodnicy z takiej Pogoni Szczecin grają lepiej od tych szmaciarzy. Dzisiaj oglądałem Pogoń-Korona. Niejaki Bąk strzelił 2 bramki. Robercik może tylko pomarzyć o takim wykończeniu akcji.
Nie chcę nawet pisać o tych piłkarzach. Tylko się wk🤬iam bez powodu.

1. Ty byś grał z orzełkiem, a jak była afera z orzełkiem (jego brak), to kilka gwiazdek się wypowiedziało.
sport.pl/pilka...m_wzgledem.html
Wojciech 'ch*jowy bramkarz' Szczęsny
'Orzełek? Przynajmniej pod tym względem doganiamy Europę'
ta, tyle że np logo niemieckiego związku piłki nożne wygląda prawie tak samo jak godło niemiec

a logo pzpn jest bliżej do symbolu parady równości niż naszrgo godła

2. Są promowani zawodnicy, którzy grają ch*jowo, ale są znani. Np taki Boruc zjada Szczęsnego na śniadanie, ale Szczęsny gra w arsenalu A on nie.
Lewandowski to już k***a bez komentarza. 20 letni zawodnicy z takiej Pogoni Szczecin grają lepiej od tych szmaciarzy. Dzisiaj oglądałem Pogoń-Korona. Niejaki Bąk strzelił 2 bramki. Robercik może tylko pomarzyć o takim wykończeniu akcji.
Nie chcę nawet pisać o tych piłkarzach. Tylko się wk***iam bez powodu.
tylko ten chłopak z pogoni jak już się dostanie na ławkę do zagranicznego klubu to może potem grać tak samo jak lewandowski w reprezentacji, tutaj chodzi o wychowanie i ambicje, oni wszyscy się starają dopóki się nie pokażą inie zaczną zarabiać euro czy funtów, potem mają kadrę w dupie

ta, tyle że np logo niemieckiego związku piłki nożne wygląda prawie tak samo jak godło niemiec
Wystarczy spojrzeć na mordę, i wiemy że mamy do czynienia z debilem. Bramkarz który popełnia takie błędy powinien grać w 5 lidze. Ojciec nie lepszy, oskarżany o gw🤬ty i takie tam

Co do motywacji. Czasem jest mi szkoda kibiców, bo lubią jakiegoś piłkarza, on mówi że kocha np Lecha, że to jego życie, a potem sp🤬ala do Legii, czyli największego wroga

Te kurewki nawet za kilka zł się sprzedają.
edit: Jak ma się polepszyć jeżeli w kadrze grają k🤬y które zostały skazane przez sąd za korupcję. Trener Pogoni również został skazany za korupcję, a jest trenerem portowców. Ja, jako sympatyk tego klubu, nie życzę sobie aby ten szmaciarz ten klub trenował. Już wolałbym abyśmy byli w strefie spadkowej.
----
ja spadam, idę oglądać american beauty, może będzie to lepsze od naszej kadry.