👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
41 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@up a ty zapewne masz i wyprzedzasz na pasach ty parówo dęta.

Koleś widział że nikt przy pasach nie stoi ani nie idzie więc sobie wyprzedził gamoni, nie jego wina że jakiś debil nie patrzy w lusterka i woli zatrzymać 3 samochody (wliczając jego) i dać wycofać jednemu, 3 auta by sobie przejechały i dziewczyna na spokojnie mogła by wycofać (nic nie jechało dłuuuuuugo za nimi). Polska mentalność z niczego robić problemy, jeszcze to idiotyczne darcie mordy przez szybę ...

Kodeks drogowy napisał/a:
Art. 26.
3. Kierującemu pojazdem zabrania się:
1. wyprzedzania pojazdu na przejściu dla pieszych i bezpośrednio przed nim, z wyjątkiem przejścia, na którym ruch jest kierowany;
2.omijania pojazdu, który jechał w tym samym kierunku, lecz zatrzymał się w celu ustąpienia pierwszeństwa pieszemu;
Dla Pana z Renault 200 zł i 10 punktów.
@vang, to, że gościu nie widział zza samochodów czy ktoś idzie nie uprawnia go do tego żeby wyprzedzać jak debil, ktoś mógł tam upaść lub dziecko mogło iść. Te samochody z nudów przed pasami nie stały.

@up nadal jesteś debil. i google też ci nie pomoże...
sam widzisz...
ps. i popraw datę urodzenia szczawiu...
Cytat:
Cwaniaczek? Miał absolutne pierwszeństwo nie jego wina że nie umiesz wycofać na prawy pas tak aby nie wystawać na przeciwny pas ruchu.
Cytat:
Nie mogę się doczekać września kiedy te szkolne duszki nie będą miały czasu hejtować każdego kto ma jakąś wiedzę i zdrowe podejście.
sam widzisz...
ps. i popraw datę urodzenia szczawiu...
Po pierwsze imbecyle to ja tam nie widzę przejścia dla pieszych (musi być znak pionowy, więc przejścia niema!) i wyprzedzać na tym odcinku można.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie