moim zdaniem najlepszy
wyciskałbym ;d
j................s
2013-04-11, 20:27
Ależ on musi ją r🤬ać...
Fajnom, domowom siłownie....
podpis użytkownika
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
h................t
2013-04-11, 20:30
za szybko opuszcza...
szkoda, że mu pierda nie puściła
Ciekawe czemu ona się tak boi pokazać twarz?
podpis użytkownika
Smak '80 lat...
s................r
2013-04-11, 21:04
czego mi ten gej tutaj
Nie sądzicie że on wygląda jak żyd?
podpis użytkownika
"Dajcie Polakom rządzić, a sami się wykończą."
-Otto von Bismarck
M................n
2013-04-11, 22:14
@dudeczek fajnom... domowom..
Jap🤬le..
@stery_srh
ponieważ jest pracownikiem oświaty (pedagogiem chyba) i w którymś tam odcinku koleś powiedział, że po prostu nie życzy sobie tego i koniec kropka.
m................7
2013-04-11, 22:35
Wyp🤬alać mi z tym gównem z sadistca! Co w tym jest morcznego?! Żartowałem, fajna dupa, r🤬ałbym
F................x
2013-04-11, 22:37
K🤬a ludzie, powiecie, że jestem leniwą p🤬dą, która siedzi tylko przed kompem i się op🤬la.. Ale k🤬a, jak bym chciał iść na siłkę to bym poszedł a nie oglądał k🤬a filmiki o siłce na sadolu. Ileż k🤬a można ?
Firlex, jak siedzisz ze swoim leniwym dupskiem przed kompem i się op🤬lasz, i nie chcesz oglądać filmiku o siłowni, to może weź k🤬a przewijaj dalej... Ktoś Cię k🤬a zmusił tępa dzido ?
l................z
2013-04-11, 22:52
ehh koleś jest na siłowni od miesiaca i nagle staje sie youtubowym ekspertem.....a tak naprawdę nie ma pojęcia o prawdziwym treningu i technice