📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:48

Nie kolejny tylko ten sam, to ten sam filmik co krąży od ponad tygodnia. 🤦♂️
Gdyby to nie była Łódź, bym twierdziła że na 99% to plastik. Ale że to Łódź, wszystko tam możliwe. A jak cię facio postrzeli, w szpitalu ci grozi pavulon lub JoSeed.
i bardzo dobrze. Gdyby kazdy pieszy miał broń to nie byloby wypadków na pasach
"Przechodził przez ulicę, nagle się zatrzymał, wyjął przedmiot podobny do pistoletu i wycelował nim w kierującą samochodem kobietę - taką sytuację, do której doszło w centrum Łodzi, nagrała kamera samochodowa. Sprawcą okazał się 34-latek, który usłyszał już zarzuty i został aresztowany na 2 miesiące"
majeńka napisał/a:
Gdyby to nie była Łódź, bym twierdziła że na 99% to plastik. Ale że to Łódź, wszystko tam możliwe. A jak cię facio postrzeli, w szpitalu ci grozi pavulon lub JoSeed.
Czy dla poszkodowanego jest jakaś różnica, między pavukonem a Joosed ?
Driver19cm napisał/a:
Nie wiem. Wkurzaj ją dalej to się dowiemy,Jest jakaś różnica między pawilonem a Joosed ?

jjzz26 napisał/a:
Zobaczyłeś wiatrówkę lub pistolet gazowy i już robisz po gaciach. To i tak nie są tematy dla p🤬d takich jak ty.
Obyś nie miał okazji sprawdzić na sobie, czy to wiatrówka albo pistolet gazowy, przemądrzały p🤬dusiu.
Driver19cm napisał/a:
Czy dla poszkodowanego jest jakaś różnica, między pavukonem a Joosed ?
Po pavulonie nie cierpisz 3 dni, tylko szybko odchodzisz w objęcia śmierci.
Ja bym brał pavulon.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie