Chlopaki na KTM-ach znów zgubiły drogę...Niestety nie zostali postrzeleni....
A gdzie linka?
czym oni do nich celowali? jest jakiś ekspert?
nelbox napisał/a:
czym oni do nich celowali? jest jakiś ekspert?
Celownikiem
Konto usunięte
2014-08-03, 15:18
Po c🤬j ten benny hill?
To nie tamci...
podpis użytkownika
ZERO TOLERANCJI
Konto usunięte
2014-08-03, 16:01
Banda zdziecinniałych palantów. Skoro korzystają z publicznych terenów, niech też słuchają się "publicznej" policji. Cóż, odpowiedzialność nie jest dziś uznawana za męską cechę, więc są bardzo dumni, że na motocyklach są w stanie uciec pieszym. A inne mentalne dzieci im przyklaskują.
krz2
2014-08-03, 16:56
banda przywieszonych debili na pierdzących motorkach
Konto usunięte
2014-08-03, 17:30
Sam jeździłem trochę takimi pierdziawkami ale takie zachowanie (czyli wjeżdżanie na cudzy teren i wk🤬ianie ludzi) to sk🤬ysyństwo. Dobrze wiem jak głośny jest taki motocykl i jakby ktoś się ze mną tak drażnił to też bym pewnie nieźle się wk🤬ił. Ja starałem się jeździć z dala od cywilizacji ale i tak się ludzie na mnie skarżyli że im się kury przestały nieść.
Konto usunięte
2014-08-03, 18:16
Nie karmcie tych p🤬lonych kurew.
I jeszcze to żałosne dopisywanie obelg na policjantów...
Vuko napisał/a:
A gdzie linka?
Oni zgubili drogę, to może ktoś w końcu zgubi stalową linkę
I znowu te motokur.y, które potem płaczą, że są poszkodowane? Pojebańcy sobie robią jaja z ludzi i mają w dupie cudzą własność, jednocześnie bluzgając im w filmikach, ale płacz, że ich nikt nie lubi.
Jeździ taki po cudzym i doskonale zdaje sobie z tego sprawę. Problem pojawia się jak siekierą przez plecy dostanie po kilku ostrzeżeniach bo wtedy to on nic nie robił.
Konto usunięte
2014-08-03, 20:34
linki to c🤬j ja mam lepszy sposób ( bardziej czasochłonny ale moim zdaniem lepszy) łopata i kopanie okopów ( cos na wzór nory lisa) lekko gałązkami przykryć liśćmi oczyścicie najlepiej na WŁASNYM to wykonywać nikt sie nie dojebie ( panie to lisy norki fredki czy lemury wykopały)
ps sam stosuje ten sposób i jak narazie bardzo skuteczny