📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:08
co to tempomat go trzymal ?? niedawno mialem podobna sytuacje w osobowce, naszczescie auto mniejsze wiec w koncu zlapalo. Tak dlugo nas majtalo bo mielismy wlaczony tempomat. Tutaj moze bylo to samo, bo autobus wogole nie wytracal predkosci.
cizia666 napisał/a:
Ciekawe w którym komentarzu pojawi się" miota nim jak szatan"...
W twoim
Suddenly Psychotic napisał/a:
cizia666 napisał/a:Ciekawe w którym komentarzu pojawi się" miota nim jak szatan"...
W twoim![]()
W twoim też
Suddenly Psychotic napisał/a:
Źródło podaje że jedna osoba zgineła a 15 zostało rannych.
Pewnie kierowca...zmarł zanim zaczęło miotać nim jak szatan...
"Na lewo raz, na prawo raz, a dzieciom chce się siusiu. Pan kierowca nie chce stać ? Lejemy do autobusu!"
Ehh jakbym miał uprawnienia to zaliczyłbym 4 przyłożenia w jednym temacie
Jeśli wiecie co mam na myśli
Jeśli wiecie co mam na myśli
@FryzjerZG - a co do tego ma tempomat?
Bardziej wydaje mi się, że była jakaś niesprawność zawieszenia (amortyzatory bądź niewłaściwa praca zawieszenia pneumatycznego).
Ale co wspólnego z tym zdarzeniem może mieć tempomat? Dla mnie głupota.
@~mcmt - zgodzę się z Tobą ale tylko w przypadku przyczepy nie wyposażonej w układ hamulcowy bądź wyposażonej w hamulec najazdowy.
W przypadku przyczepy z układem hamulcowym podczas hamowania przyczepa "prostuje zestaw".
Pozdro.
@~mcmt - dodam jeszcze, że jest to całkowicie odmienne zachowanie pojazdu niż poślizg i kontry, które dla poślizgu były by pomocne tutaj mogą wręcz pogarszać sytuację.
Bardziej wydaje mi się, że była jakaś niesprawność zawieszenia (amortyzatory bądź niewłaściwa praca zawieszenia pneumatycznego).
Ale co wspólnego z tym zdarzeniem może mieć tempomat? Dla mnie głupota.
@~mcmt - zgodzę się z Tobą ale tylko w przypadku przyczepy nie wyposażonej w układ hamulcowy bądź wyposażonej w hamulec najazdowy.
W przypadku przyczepy z układem hamulcowym podczas hamowania przyczepa "prostuje zestaw".
Pozdro.
@~mcmt - dodam jeszcze, że jest to całkowicie odmienne zachowanie pojazdu niż poślizg i kontry, które dla poślizgu były by pomocne tutaj mogą wręcz pogarszać sytuację.
sdfgs napisał/a:
W twoim![]()
Cytat:
W twoim też
A w Twoim to może nie?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie