Nie! To nie ja. Po prostu śledzę poczynania tej całej rowerowej wyprawy na streamie.
Ta. Teraz za c🤬j ci nikt nie uwierzy.
[ Dodano 2024-09-04, 00:31 ]
Śledząc poczynania pedala na rowerku, sam czasem nie jesteś pedalem?
Nie! To nie ja. Po prostu śledzę poczynania tej całej rowerowej wyprawy na streamie.
Nie szkoda ci czasu na takie głupoty? Pewnie mieszkasz jeszcze z rodzicami.
Kiedyś jak SMC jechał Tirem z czterema naczepami to rozjechał trzech takich kolesi, każdego na innym skrzyżowaniu, inną ciężarówką, w innym mieście, w ciągu 10 minut
Tak było. Ale na końcu nic mi nie zrobili, bo podczas sekcji zwłok okazało się, że Ci kolesie to były kangury, bo jeździłem na kontrakcie w okolicach Sydney. Taki selfiaczek z pracy:

Jeszcze trochę i może awansuje na motop🤬dę
podpis użytkownika
"Ziemia jest zimna, ziemia jest słodka. Więc kop w niej dół, żydku kop." - Jonathan Littel "Łaskawe"Polscy kierowcy TiRow to większa zaraza niż kolarze
A to taka ciekawostka, mnostwo tirowkarzy to rowniez pedalarze
Wszystko nagrane.. IP idzie znaleźć. Czemu nikt takich k🤬 nie łapie jak jeszcze streamują na bieżąco swoje sp🤬olenie?
e, ty, k🤬a hakier, na c🤬j ci IP jak typ nie jest anonimowy, satelitą chcesz go namierzyć?
podpis użytkownika
Najważniejsze to nie zdziczeć i serce mieć przynajmniej brudne.Wszystko nagrane.. IP idzie znaleźć. Czemu nikt takich k🤬 nie łapie jak jeszcze streamują na bieżąco swoje sp🤬olenie?
Bo do milicji przyjmują teraz takich samych sp🤬olonych.
Wszystko nagrane.. IP idzie znaleźć. Czemu nikt takich k🤬 nie łapie jak jeszcze streamują na bieżąco swoje sp🤬olenie?
3 minuty riserczu, Patiro z Knurowa czyli Patryk Grzywacz mały ulaniec który bił się na Fame xD j🤬y przegryw w c🤬j.
podpis użytkownika
Stary Rusofob