olesnik napisał/a:
3 minuty riserczu, Patiro z Knurowa czyli Patryk Grzywacz mały ulaniec który bił się na Fame xD j🤬y przegryw w c🤬j.
No i teraz ty wiesz kto to, ja wiem kto to a j🤬y debil nie poniesie odpowiedzialności mimo że sam nagrywa co robi. Nie powinno być żadnej łapanki tylko jak wiadomo kto to jest list od prokuratury albo policji żeby się stawić na komisariacie w celach wyjaśnień i pociągnięcie do odpowiedzialności.
John-Flopp napisał/a:
No i teraz ty wiesz kto to, ja wiem kto to a j🤬y debil nie poniesie odpowiedzialności mimo że sam nagrywa co robi. Nie powinno być żadnej łapanki tylko jak wiadomo kto to jest list od prokuratury albo policji żeby się stawić na komisariacie w celach wyjaśnień i pociągnięcie do odpowiedzialności.
Może ktoś miły jednak go przedstawi Knurowskiej policji

podpis użytkownika
Stary Rusofob
Tu zamiast piwa ten pedał powinien dostać butelkę zimnego kwasu solnego.
podpis użytkownika
Teraz spróbuj sobie wyobrazić, że Twój stary dyma Ciebie w dupę. A ty stoisz przodem do lustra i patrzysz w odbicie...
Takich zjebów pedalarzy jest niewielu, ale psują opinię reszcie rowerzystów, wystarczy taki jeden żeby powk🤬iać kierowców którzy później być może będą chcieli odreagować na zwykłych rowerzystach, życzę temu bucowi żeby w końcu dopadła go sprawiedliwość.
Te pedzie na rowerkach naprawdę są tacy tępi. Sam miałem okazję w zeszły weekend przekonać się do czego są zdolni. Jechałem ze szwagrem samochodem i jak to na drodze trafił się pajac na kolarce. Szwagier chce go minąć a ten frajer zjeżdża na środek drogi i jeszcze coś tam warczy pod nosem. Nic tylko zatrzymać takiego fajfusa i skopać mu dupsko.
Jestem kierowcą z zawodu i nap🤬lam w wolnym czasie na kolarce. Czy coś jest z mną nie tak?
Szkoda że jest uciety początek bo to zmienia radykalnie sens filmu. Co nie zmienia faktu że pedalarz 😁
alususs napisał/a:
Apeluje do wszystkich kierowców, gdy zobaczą rowerzystę, otowtzyc okno i w kark przyp🤬olic listwę z otwartej dłoni. Wszystkich, bez wyjatku
Ooooo, debil.
amk2481 napisał/a:
Ooooo, debil.
Dokładnie,bo trzeba nożem, a nie otwartą dłonią
Rops napisał/a:
Dokładnie,bo trzeba nożem, a nie otwartą dłonią
oooo, kolejny.
nie bronię śmiecia, ale są jeszcze 2 filmiki, jak pan tirowiec próbuje zabić pedalarza 100 metrów wcześniej....