Dawno takiego pederasty nie widziałem. Szkoda że na drugich pasach nikt w niego nie przyj🤬...
No i oczywiście na kolarce.
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Wszystko nagrane.. IP idzie znaleźć. Czemu nikt takich k🤬 nie łapie jak jeszcze streamują na bieżąco swoje sp🤬olenie?
Kiedyś jak SMC jechał Tirem z czterema naczepami to rozjechał trzech takich kolesi, każdego na innym skrzyżowaniu, inną ciężarówką, w innym mieście, w ciągu 10 minut

Szkoda, że tego patusa tirowiec nie rozkwasił na pasach jak karalucha...
Jak ten pedał będzie tak jeździł to jest szansa że go jeszcze w tym roku coś rozmaże ja gówno. Czekam z niecierpliwością.
A dlaczego jest ucięte wcześniejsze kilka sekund materiału, na którym kierowca tira prawie go potrącił?
Już chyba jednak wolałem te patostreamy co się nap🤬lali po pijaku niż takiego patusa na rowerze.
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
kamil211095 napisał/a:
A dlaczego jest ucięte wcześniejsze kilka sekund materiału, na którym kierowca tira prawie go potrącił?
Szkoda, że mu się nie udało. Byłoby jednej spedalonej k🤬y na kolarce mniej.
podpis użytkownika
dżonyłojlker napisał/a:
Szkoda, że mu się nie udało. Byłoby jednej spedalonej k🤬y na kolarce mniej.
🤣😂to nie kolarka. Dla zainteresowanych SENSA Giulia Elite GRX.
Apeluje do wszystkich kierowców, gdy zobaczą rowerzystę, otowtzyc okno i w kark przyp🤬olic listwę z otwartej dłoni. Wszystkich, bez wyjatku
kamil211095 napisał/a:
🤣😂to nie kolarka. Dla zainteresowanych SENSA Giulia Elite GRX.
Miałem zapytać czy to czasem nie ty, ale już nie muszę. I jest to kolarka, pedalska kolarka.
podpis użytkownika
dżonyłojlker napisał/a:
Miałem zapytać czy to czasem nie ty, ale już nie muszę. I jest to kolarka, pedalska kolarka.
Nie! To nie ja. Po prostu śledzę poczynania tej całej rowerowej wyprawy na streamie.