Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:36
Kolejny sukces Policji - 0.2g
BongMan • 2011-12-20, 13:58
Pruszkowska policja - przed mafią pruszkowską trzęśli portkami, to próbują odzyskać renomę napastując niewinne kobiety...
Cytat:

Policjanci z Pruszkowa zatrzymali 23-letnią kobietę, która schowała w kosmetyczce torebkę z marihuaną. Policjanci zabezpieczyli też 2 tys. zł na poczet kary.

fot. KAM
W niedzielę podczas wieczornego patrolu pruszkowscy funkcjonariusze zatrzymali do kontroli drogowej BMW. W pojeździe siedziały dwie kobiety. Nerwowe zachowanie jednej z nich wzbudziło podejrzenia mundurowych. Podczas kontroli osobistej policjantka znalazła w kosmetyczce Klaudyny P. torebkę z suszem roślinnym. 23-letnia kobieta przyznała, że jest to marihuana.

Klaudyna P. została zatrzymana i umieszczona w areszcie. Po zważeniu zawartości torebki okazało się, że miała przy sobie 0,2 grama narkotyku.

Zatrzymanej grozi do 3 lat pozbawienia wolności. Kobiecie zostały też odebrane pieniądze w wysokości 2 tys. zł, które zabezpieczono na poczet przyszłej kary.

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
bloodwar 2011-12-20, 17:49
@Pener - nie, chciałbym się wkręcić jakoś do administracji i myślę, że przez powiązania rodzinne byłoby najszybciej
Zgłoś
Pener 2011-12-20, 17:52 6
bloodwar napisał/a:

@Pener - nie, chciałbym się wkręcić jakoś do administracji i myślę, że przez powiązania rodzinne byłoby najszybciej

dwie, może trzy flaszki luksusowej i możesz zostać moim bratem
Zgłoś
konto usunięte 2011-12-20, 19:01
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
~PowerBoBass 2011-12-20, 20:15
A ja dziś zawracałem na podwójnej ciągłej i dostałem tylko słowne upomnienie
Zgłoś
konto usunięte 2011-12-21, 2:39
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
PanJacekPierwszy 2011-12-21, 10:51
Zgłoś
konto usunięte 2011-12-21, 14:48 4
Zgłoś
Nililgard 2011-12-21, 17:21 1
Zgłoś
RastaSoldat 2011-12-21, 18:39
Zgłoś
alli82 2011-12-22, 0:36
Zgłoś
zonk 2011-12-23, 10:04
Zgłoś
ptasznik69 2011-12-23, 10:07
Przynajmniej można teraz spać bezpieczniej, bez strachu, że jakaś naszprycowana marichłanom 23 latka zasztyletuje nasze dziedzko
Zgłoś
konto usunięte 2011-12-23, 10:15
Nie ma się czym podniecać, jak dla mnie informacja z dupy wzięta, sam, też mogę napisać że ktoś kogoś aresztował. Informacja tak prawdziwa jak o smoku wawelskim. Jak już się coś cytuje to podaje się źródło, albo miejsce i czas wydarzenia.
Zgłoś
konto usunięte 2011-12-23, 10:18
@lapps
Wyjedź do kraju gdzie policji nie ma albo istnieje w teorii.
Tam sobie załóż organizację obronny sąsiedzkiej i braterstwo wpier*olu. Na pewno wszyscy chętnie dołączą.
Jeśli chcesz przeprowadzać rewolucje i wyżalać się na sadisticu to nie wiem jaki jest cel, takim sposobem do końca życia będziesz walił smuty jak to źle nie jest a na ulicę w czasie demonstracji nie wyjdziesz (mogę się mylić, ale z mojej perspektywy właśnie tak to wygląda).
Zgłoś
Ranger 2011-12-23, 10:58
Kiedy ujrzałem ten temat od razu wiedziałem, że znajdzie się w nim kilka postów ''pseudofanów legalizacji'', ale że tak dużo tego kurestwa tutaj jest to nie przypuszczałem...

Śmieszy mnie, jak 16-latki, co nie potrafią zdania z dużej litery napisać i przecinka postawić nagle są ekspertami od prawa d/s narkotyków. Świecą paragrafami z kodeksu karnego, dają liczne przykłady ze świata, a tak naprawdę mają gówniane pojęcie na temat tego o czym mówią. Ot taka zwykła polskość
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem