Główna Poczekalnia Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 42 minuty temu
konto usunięte 2015-01-02, 13:31 1
no co? chciał pomóc
Zgłoś
macior13 2015-01-02, 13:41 6
zabrać prawko jedyne rozwiązanie
Zgłoś
konto usunięte 2015-01-02, 13:54 10
Debil w czystej postaci, zabrać prawko, a i dać mandat za prędkość z przyczepką do kolekcji.
Zgłoś
konto usunięte 2015-01-02, 14:45 27
Wariat nie wariat. Kierowca z tyłu jakby miał troszkę mózgu, to by to przewidział. Miał włączony kierunek to mógł go puścić, szczególnie że samochód przed nim też zaczął zwalniać. To nie lepiej gaz w p🤬dę i długie, cebula i tyle. Chociaż ten drugi tez niepotrzebnie hamował. I nikogo nie bronie, po prostu czasami dochodzę do wniosku ze Polsce nie słyszano o takim czymś jak kultura jazdy. Kto chociaż troszkę pojeździł po europie będzie wiedział o czym mówię.
Zgłoś
konto usunięte 2015-01-02, 15:21 84
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
iamthelaw 2015-01-02, 15:32 9
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Revelict 2015-01-02, 15:42 6
Za mną też jechał ostatnio ktoś taki, jechałem lewym pasem, a on mi mrugał światłami, myślałem, że świateł nie mam z tyłu więc nacisnąłem hamulec, ale zauważyłem, że odbiła się czerwona poświata na jego masce. Nie wiem co potem chciał zasygnalizować bo "tańczył" od lewej do prawej pasa, może go oślepiło światło i tak oto nasza przygoda się skończyła bo musiałem skręcić w lewo ;(
Zgłoś
woofer51 2015-01-02, 15:45 1
To ten gościu z BMW! Wiem, bo jechałem w bagażniku!
Zgłoś
konto usunięte 2015-01-02, 15:56 29
Zgłoś
decode21 2015-01-02, 16:02 2
Ktoś się orientuje jaki model BMW ciągnie tą przyczepkę?
Zgłoś
Nerd 2015-01-02, 16:12 8
@up
Model z idiotą na pokładzie.
Zgłoś
Extraordinary_Gentleman 2015-01-02, 16:20 12
Zgłoś
CichaWoda 2015-01-02, 16:24 1
BMW i wszystko jasne
Zgłoś
karinawaw 2015-01-02, 16:25 1
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem