📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
42 minuty temu

Debil w czystej postaci, zabrać prawko, a i dać mandat za prędkość z przyczepką do kolekcji.

Wariat nie wariat. Kierowca z tyłu jakby miał troszkę mózgu, to by to przewidział. Miał włączony kierunek to mógł go puścić, szczególnie że samochód przed nim też zaczął zwalniać. To nie lepiej gaz w p🤬dę i długie, cebula i tyle. Chociaż ten drugi tez niepotrzebnie hamował. I nikogo nie bronie, po prostu czasami dochodzę do wniosku ze Polsce nie słyszano o takim czymś jak kultura jazdy. Kto chociaż troszkę pojeździł po europie będzie wiedział o czym mówię.

Za mną też jechał ostatnio ktoś taki, jechałem lewym pasem, a on mi mrugał światłami, myślałem, że świateł nie mam z tyłu więc nacisnąłem hamulec, ale zauważyłem, że odbiła się czerwona poświata na jego masce. Nie wiem co potem chciał zasygnalizować bo "tańczył" od lewej do prawej pasa, może go oślepiło światło i tak oto nasza przygoda się skończyła bo musiałem skręcić w lewo ;(

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie