Wariat nie wariat. Kierowca z tyłu jakby miał troszkę mózgu, to by to przewidział. Miał włączony kierunek to mógł go puścić, szczególnie że samochód przed nim też zaczął zwalniać. To nie lepiej gaz w p🤬dę i długie, cebula i tyle. Chociaż ten drugi tez niepotrzebnie hamował. I nikogo nie bronie, po prostu czasami dochodzę do wniosku ze Polsce nie słyszano o takim czymś jak kultura jazdy. Kto chociaż troszkę pojeździł po europie będzie wiedział o czym mówię.
Każdy kto choć troszkę pojeździł, bez problemu zauważy po twoim poście,że jesteś idiotą.
Zapewne sam wp🤬lasz się ze swoim tico 0.8 z przyczepą ludziom przed auto.

Wariat nie wariat. Kierowca z tyłu jakby miał troszkę mózgu, to by to przewidział. Miał włączony kierunek to mógł go puścić, szczególnie że samochód przed nim też zaczął zwalniać. To nie lepiej gaz w p🤬dę i długie, cebula i tyle.
Chyba Cię - delikatnie mówiąc - pop🤬liło. Mam nadzieję, że nie masz prawka i nie wp🤬lasz się na drugi pas pod nadjeżdżający pojazd - bo kierowca może Cię puścić jak ma troszkę mózgu. Plus tekst o cebuli - znak niedoj🤬ia, czosnku.
Kiedy będziemy na takie rzeczy przymykać oko i obarczać winą nie sprawcę a poszkodowanych, to zrobi nam się tu druga Rosja.
Po to są lusterka, żeby w nie patrzeć a nie wp🤬lać się pod inne auto licząc na to, że zwolni bo przecież k🤬a musi. C🤬j w dupę temu cwaniakowi i jego obrońcom. Dopóki nie masz wolnego pasa to jedziesz swoim - czy tak trudno to k🤬a pojąć?! Jeżeli ktoś Cię puszcza, to okej, jedź. Ale nie wp🤬laj się jak pieprzony burak na chama, bo masz prawo, bo tamten ma mieć kawałek mózgu i musi puścić, zwolnić...
Dwa buraki się spotkały. Nap🤬la światłami jak jakiś łysawy dj z wiejskiej imprezy, no i czapeczka musi być.
Faktycznie, jak można wozić czapkę w samochodzie

P.S. gdyby to było BMW to byłaby tu już ściana płaczu i k🤬ice macicy ludzi, których nie stać na takie auto (i nie, nie mówię tu o E36 ani o E34, ale skąd hejterzy bawarek mogliby wiedzieć, że istnieją jeszcze inne modele, skoro to jedyne auta w ich pułapie cenowym) a tak to nie będzie spiny w necie i burzy w mediach

Tak, lubię i mam BMW, więc pewnie jestem pato dresem jp, mam 14 lat i jeżdżę E30 1.6 w gazie, a pieniądze na gaz biorę od matki, którą biję jak wracam naj🤬y i naćpany do domu.

podpis użytkownika
patorjk.com/text-color-fader/Model z idiotą na pokładzie.
podpis użytkownika
I don't break bricks, I'm not MarioBut I'm still oldschool, like Atari, yo!
Wariat nie wariat. Kierowca z tyłu jakby miał troszkę mózgu, to by to przewidział. Miał włączony kierunek to mógł go puścić, szczególnie że samochód przed nim też zaczął zwalniać. To nie lepiej gaz w p🤬dę i długie, cebula i tyle. Chociaż ten drugi tez niepotrzebnie hamował. I nikogo nie bronie, po prostu czasami dochodzę do wniosku ze Polsce nie słyszano o takim czymś jak kultura jazdy. Kto chociaż troszkę pojeździł po europie będzie wiedział o czym mówię.
C🤬ja wiesz o czym mówisz. Dopuszczalna prędkość pojazdu z przyczepą zakładam że ciężka (inaczej navara by jej nie ciągnęła, i dwie ośki) to 80km/h zakładając że gość przekracza dopuszczalną prędkość i jedzie koło 100km/h podczas wyjeżdżania gościowi na lewym który leci 140-160 (też dopuśćmy przekroczenie) jest k🤬a j🤬ym zabójstwem.
J🤬emu c🤬lowi w navarze się spieszy bo zamiast 100 będzie jechał 106km/h a lusterka ma chyba od poprawiania żelu na grzywce pedała, bo po spojrzeniu w te sprytne urządzenia widać to, że coś zap🤬la z prędkością która zmiecie jego pedało przyczepę i j🤬y pedałowóz już mu chyba wyobraźni zabrakło. Ale żeby przyhamować zostało - to jest dopiero cebula.
P.S. gdyby to było BMW to byłaby tu już ściana płaczu i k🤬ice macicy ludzi, których nie stać na takie auto
Tak, lubię i mam BMW, więc pewnie jestem pato dresem jp, mam 14 lat i jeżdżę E30 1.6 w gazie, a pieniądze na gaz biorę od matki, którą biję jak wracam naj🤬y i naćpany do domu.
Chwalisz się, czy żalisz? Jak już skończysz, to idź do swojej mamci po pieniądze na gaz do swojego E30 1.6 dresie a potem pojedź do swoich kumpli się naćpać i naj🤬.