Kolejny zamach w Wołgogradzie.
Co najmniej 15 osób zginęło, a 23 zostały ranne w poniedziałek rano w kolejnym zamachu bombowym w Wołgogradzie, na południu Rosji - poinformował wicegubernator tego regionu Wasilij Gałuszkin.
Po zamachach wybuchła panika
Wśród ofiar zamachu nie ma obywateli Polski - poinformował na Twitterze rzecznik prasowy polskiego MSZ Marcin Wojciechowski.
To drugi atak terrorystyczny w tym mieście w ciągu dwóch dni i trzeci w ciągu dwóch miesięcy. W niedzielę w wyniku zamachu samobójczego na tamtejszym dworcu kolejowym śmierć poniosło 17 osób, a obrażeń doznało 45. Natomiast 21 października wskutek wybuchu bomby w autobusie komunikacji miejskiej zginęło tam sześć osób, a rannych zostało 50.
informacje z interia.pl
Konto usunięte
2013-12-30, 10:10
Powiem tyle: wyplewić to całe j🤬e muzułmańskie sk🤬ysyństwo.
Konto usunięte
2013-12-30, 10:11
Czy te ciapciaki nie rozumieją, że jak do Afganu na nowo wkroczy Rosja to USA przedłuży swoją "pokojową" misję i będą mieli tak rozepchaną dupę, że nawet szyb kopalniany jej nie zadowoli...
Można być tępym ale k🤬a bez przesady.
A może to przewożą fajerwerki na sylwka?
Oo k🤬ości... Interia... wiadomości... Zapewne zajumane z TVN24.
Aa, co do ruskich, wyj🤬e mam na ich zamachy rodem z KGB oraz Soczi.
podpis użytkownika
Nie wierze w diabła wierze w zazdrość i zawiść
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
a może specjalnie prowokują żeby mieć plac zabaw do testowania swoich nowych zabawek wojskowych?
Tutej jest filmeł. Nieźle p🤬lnęło.
podpis użytkownika
Kupa <3
Coś mi się wydaje, że Rosjanie sami podkładają te bomby, żeby tylko mieć argument umożliwiający im pozbycie się c🤬ków.
podpis użytkownika
Religia śmierdzi.
Konto usunięte
2013-12-30, 16:41
A mnie cieszy to że c🤬ci czepili się Rosji. Jeszcze parę wybuchów i Putin zrobi im taki zamach że nawet Stalin będzie chylił czoła.
Konto usunięte
2013-12-30, 18:03
To Mossad miesza bigos Ruskim głową.
Cytat:
Wśród ofiar zamachu nie ma obywateli Polski
a na c🤬j ma Polak tam jechać?
Konto usunięte
2013-12-30, 20:19
Swoją drogą te muzułmańskie ścierwa przestały już chcieć niepodległości Czeczenii, Dagestanu i innego ścierwa, a zamarzyli sobie emirat Kaukaski do którego ma należeć owy Wołgograd! Powiedzcie mi, jak bardzo trzeba być poj🤬ym, żeby chcieć pradawne Rosyjskie ziemie wcielić do emiratu który nie ma prawa bytu? No i co najlepsze - cała 6 Armia nie dała rady zdobyć to miasto, a tu 100 c🤬tych pojebów wysuwa żądania
Konto usunięte
2013-12-30, 21:39
Coś mi się zdaje że to prowokacje. Ruskie już by wyplewiły terrorystów z miasta i okolic po pierwszym, góra drugim zamachem, kto jak kto, ale oni się z nikim nie p🤬lą. Coś mi się zdaje, że pewna grupa etniczna niedługo będzie zagryzać bekon u allaha.
Konto usunięte
2013-12-31, 1:01
Boże wiem że u ruskich tych potomków mogołów bród, smród ubóstwo i korupcja ale spraw by wolni od poprawności politycznej poszli i zrobili z kozoentuzjastami porządek.
Konto usunięte
2013-12-31, 1:02
Ahahahhahahaha , mam przeczucie ze kto jak kto ale Ruscy podejmią prawidłowe działania przeciwko tym c🤬tym k🤬om
Ojj , bedzie materiałów an sadolka... oj bedzie