Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
gumofc 2015-10-21, 18:37 1
Źli policjanci zabrali biednemu człowiekowi szczęście. ChWDP BDSM.
Zgłoś
Statystyczny_Użytkownik 2015-10-21, 18:38 11
ten człowiek jest smutnym pomnikiem spiżowym poprzedniego ustroju, gdzie to wszystko sie przydawało bo nic nie było.
Zgłoś
G................D 2015-10-21, 18:41
no ale te zgnite pomidory to już przesada ...
Zgłoś
xbandzior 2015-10-21, 18:41
demokracja k🤬a j🤬a mać
Zgłoś
rojson95 2015-10-21, 18:48 5
Czemu ja przeczytałem "Kolekcjoner śmierci"?
Zgłoś
Perhydrol 2015-10-21, 18:49 44
kamild napisał/a:

Nie rozumiem naszego prawa, nie rozumiem dzisiejszego świata. Jego posesja, to jak dla mnie może tam sobie nasrać na środku i nikomu nic do tego.
Ogranicza widoczność? To niech ten komu to przeszkadza postawi sobie lustro na swojej działce. Albo niech idzie i negocjuje z sąsiadem żeby od ulicy trochę zabrał.

Rozumiem że dziadek może być nieżyciowy, rozumiem że niektóre śmieci mogą śmierdzieć, rozumiem że taki burdel za płotem u sąsiada może chwilami przyprawiać o napady szału (bo było nie było - estetycznie to nie wygląda). Ale przez wieki jakoś ludzie żyli obok siebie i potrafili się dogadać (uważam że lepiej niż dzisiaj, bo obecnie mamy takie czasy że sąsiedzi mieszkają obok siebie i często nawet się nie znają), a teraz okoliczni mieszkańcy dzwonią na policję bo dziadek bałagani za płotem. Smutne że ludzie sami nie potrafią już rozwiązywać takich problemów.

Człowieku co ty p🤬lisz?? Czy ty odróżniasz bałagan na działce od góry śmieci spadających przez płot na ulicę? Jestem ciekaw czy dogadałbyś się z człowiekiem, który nie chce się dogadać, bo jest kandydatem na wycieczkę do psychiatry.
Zgłoś
xbandzior 2015-10-21, 18:51 7
rojson95 napisał/a:

Czemu ja przeczytałem "Kolekcjoner śmierci"?

bo skończyłeś edukacje na 1 klasie?
Zgłoś
weltmajster 2015-10-21, 18:52 6
Ja p🤬lę, jedna butelka benzyny i po kłopocie.
Zgłoś
aimbotakahl1 2015-10-21, 18:55 16
Ale przynajmniej pojeździł koparką, ja na przykład zawsze chciałem wejść na łychę i i się karnąć
Zgłoś
Pfciuki 2015-10-21, 18:57 12
Internetowi wojownicy... nie widzicie k🤬a, że te śmieci leżą poza jego działką. Niektóre rzeczy wylewają się na ulicę. W głowę się p🤬lnijcie, a zanim coś zaczniecie komentować to może zapoznajcie się z tematem. Już nawet nie umiecie nacisnąć takiego trójkącika co się play nazywa?
Zgłoś
rai87 2015-10-21, 18:58 1
orisuniek napisał/a:

Na działce swojej to c🤬j,niech se trzyma,ale k🤬a na chodniku po za swoim terytorium??Bardzo pracowity koleś...

Za ten sam chodnik w zimie dojebią mu mandat, bo nie odśnieżył.

podpis użytkownika

Wszyscy czerpiemy swoistą przyjemność z cudzego nieszczęścia, z cudzej rozpaczy. To sadyzm, gdy wczuwamy się w rolę oprawców. I masochizm, gdy identyfikujemy się z ofiarami.
Zgłoś
B................r 2015-10-21, 19:00
No fakt, jeśli zbiera biologiczne materiały które stwarzają zagrożenie to dobrze że ktoś się tym interesuje
Zgłoś
qhcik 2015-10-21, 19:01 4
Po pierwsze- facet trzyma te śmieci poza swoją działką, po drugie natomiast- takie zbieractwo śmieci stwarza zagrożenie epidemiologiczne. Na bok więc emocje- mężczyzna ten najnormalniej w świecie stwarza zagrożenie dla innych.
Zgłoś
thewhitestar 2015-10-21, 19:08 15
kamild napisał/a:

Nie rozumiem naszego prawa, nie rozumiem dzisiejszego świata. Jego posesja, to jak dla mnie może tam sobie nasrać na środku i nikomu nic do tego.
Ogranicza widoczność? To niech ten komu to przeszkadza postawi sobie lustro na swojej działce. Albo niech idzie i negocjuje z sąsiadem żeby od ulicy trochę zabrał.

Rozumiem że dziadek może być nieżyciowy, rozumiem że niektóre śmieci mogą śmierdzieć, rozumiem że taki burdel za płotem u sąsiada może chwilami przyprawiać o napady szału (bo było nie było - estetycznie to nie wygląda). Ale przez wieki jakoś ludzie żyli obok siebie i potrafili się dogadać (uważam że lepiej niż dzisiaj, bo obecnie mamy takie czasy że sąsiedzi mieszkają obok siebie i często nawet się nie znają), a teraz okoliczni mieszkańcy dzwonią na policję bo dziadek bałagani za płotem. Smutne że ludzie sami nie potrafią już rozwiązywać takich problemów.

Z całego serduszka Ci życzę żebyś miał takiego samego sąsiada. Jak ci się robale i szczury zalegną, smród dzień w dzień, nawet okna nie otworzysz. Ciekawym czy nadal będziesz twardo p🤬lił że 'jego działka, jego sprawa'.
Zgłoś
Mom and Death 2015-10-21, 19:12 2
Kiedy się urodziłem? Wysrała mnie matka!

A tak na serio, koleś jest chory psychicznie - powinien trafić na oddział zamknięty.

podpis użytkownika

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie