Główna Poczekalnia (2) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:39
Voleyko 2015-10-21, 19:19
Ja nie wierzę w komentarze niektórych użytkowników... Ja wiem że co niektórzy to mają po 8 lat i nie lubią jak im mama każe posprzątać w pokoju, ale to jest co innego. Gościa to wziąć wywieźć w p🤬du gdzieś, zabrać telefon, dowód itp. i zostawić go 200km dalej, wariatowi nikt nie uwierzy a i spokój będzie
Zgłoś
lofi 2015-10-21, 19:37 3
Moje miasto takie piękne - ja piedole

swoją drogą własność własnością ale robienie wysypiska śmieci (nielegalnego) jest łamaniem prawa
Zgłoś
100PROcentZmC 2015-10-21, 19:42 1
To choroba psychiczna ale nie pamiętam jak się nazywa.Jest na to skuteczny sposób który by wszystko załatwił.1 w nocy,2-3 sąsiadów z koktajlami mołotowa w rękach i załatwione.
Zgłoś
wroblesmod 2015-10-21, 20:57
Wzięli sprawy w swoje ręce i zgłaszali to na policje XD
Zgłoś
konto usunięte 2015-10-21, 21:04
Stasiu Gąska napisał/a:

Pamiętam jeszcze czasy, gdy reporterzy musieli umieć wymówić "r".

A który tam nie umie? Bo jakoś nie moge wyłapać.
Zgłoś
mrcichy90 2015-10-21, 21:17
Oleksy jednak żyje
Zgłoś
konto usunięte 2015-10-21, 21:29
@Comedian
to masz chyba kurrrrwa problemy ze słuchem. Odpal se jescze raz ten drrrrugi filmik
Zgłoś
przebojowyarmando 2015-10-21, 22:06
od przybytku głowa nie boli :E
Zgłoś
konto usunięte 2015-10-21, 22:24
Mają problem. Kanister z benzyną i po problemie. Nie martwiłbym się o ewentualnych swiadków, bo pewnie nic by nie wiedzieli.
Zgłoś
konto usunięte 2015-10-21, 23:15
Komuniści! Żeby człowiek nie mógł sobie na własnej działce śmieci gromadzić jak w cywilizowanym wolnym państwie no
Zgłoś
Hvsarz 2015-10-22, 0:04
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
chetek 2015-10-22, 0:30 2
@up

Chciałem coś konstruktywnego odpowiedzieć, ale po prostu ręce opadają. Życzę ci, żeby któryś z twoich sąsiadów zaczął zbierać wszystkie śmieci, w których zalęgnie się wszelkie robactwo, szczury, które nagminnie zaczną nawiedzać twój "castle", wyrosną tam rozmaite grzyby, których zarodniki będą wdychać twoje dzieci, a całość będzie dodatkowo niemiłosiernie śmierdzieć. Wtedy wróć i powtórz swoje "liberalne" słowa...
Zgłoś
konto usunięte 2015-10-22, 0:36
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
korinogaro 2015-10-22, 1:03
Zgłoś
illuminati220 2015-10-22, 3:59
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem