W ramach ciekawostki
Badania przeprowadzone przez angielskiego profesora Richarda Lynna. Myślę, że nie mamy się czego wstydzić
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2020-01-29, 18:38
Diggerx, Chyba będę musiał. Te badania są rasistowskie. Nauka jest rasistowska.
Gdyby w Polsce nie mordowano elit od 200 lat to bylibyśmy wyżej.
Swoją drogą to autor tych badań, napewno nie ma już tytułu naukowego, o ile jeszcze zyje.
podpis użytkownika
Szkoda gadać.
Polska w gronie państw z najwyższa średnia IQ?
Jakoś po wynikach wyborów tego nie widać...
Zgłaszam mowę nienawiści.
kolor skóry we Francji się nie zgadza
A ja pójdę pod prąd.
Fakt. Żółci są statystycznie bardziej inteligentni od białych, biali od czarnych. To jest fakt.
Ale gdyby w Afryce wprowadzić cywilizację taką jak w Europie, a w Europie takie (generalnie) zacofanie jak w Afryce, to wyniki badań IQ byłyby inne.
Jak wychowasz się na zacofanej wsi, bez kontaktu z cywilizacją to statystycznie będziesz mniej inteligentny niż ktoś wychowany w dużym mieście, w dobrej szkole.
aaaaaaaaaaaaaa • 4 minuty temu
A ja pójdę pod prąd.
Fakt. Żółci są statystycznie bardziej inteligentni od białych, biali od czarnych. To jest fakt.
Ale gdyby w Afryce wprowadzić cywilizację taką jak w Europie, a w Europie takie (generalnie) zacofanie jak w Afryce, to wyniki badań IQ byłyby inne.
Jak wychowasz się na zacofanej wsi, bez kontaktu z cywilizacją to statystycznie będziesz mniej inteligentny niż ktoś wychowany w dużym mieście, w dobrej szkole.
Pomyliłeś skutek z przyczyną - to bardzo często się zdarza początkującym lewakom
Czy kogoś ta statystyka dziwi? : D
Spidzio199 napisał/a:
Pomyliłeś skutek z przyczyną - to bardzo często się zdarza początkującym lewakom
Możesz napisać coś mądrego?
Spidzio199 napisał/a:
aaaaaaaaaaaaaa • 4 minuty temu
A ja pójdę pod prąd.
Biały wyewoluował od czarnego. Mieli więcej czasu na ogar niż my. A nadal są głupsi.