A wystarczyło złożyć*
*-sarkazm.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jacy ci faceci w dzisiejszych czasach to c🤬y ... dwóch ich tam było a żaden nie potrafił jakimś prętem przetrącić gościowi łap ...
walker3d napisał/a:
jacy ci faceci w dzisiejszych czasach to c🤬y ... dwóch ich tam było a żaden nie potrafił jakimś prętem przetrącić gościowi łap ...
Swoją drogą, złodziej też do najlepszych nie należał, także...równowaga zachowana.
Aż się prosi, żeby mu w łapę z buta wjechać aż palce poszczelają
konto usunięte
2016-03-16, 15:00
Fryturą, jeb w łapy i ryja.
PowerboBass napisał/a:
Aż się prosi, żeby mu w łapę z buta wjechać aż palce poszczelają
Szczelić to powinna Cię matka za brak chęci do nauki gamoniu.
Naucz się, że pisze się strzelić
@walker z jednej strony masz racje a z drugiej... ryzykować cokolwiek za te pieniądze które oni zarabiają? ni chu ja
konto usunięte
2016-03-16, 23:10
up dokladnie. ja tez bym sie nie klepal z gosciem o hajs jakies korporacji jak placa 10/h
Swoją drogą - doskonale zaprojektowane okienko. Jestem ciekaw, czy projektując jego rozmiary twórca zakładał właśnie takie ewentualności
Cytat:
A wystarczyło złożyć*
*-sarkazm.
Jeżeli według Ciebie to jest sarkazm to lepiej z nim zbastuj, bo zamiast bystrzaka, wychodzisz na debila.
1 wariant: Przytrzaśnięcie rąk oknem.
2. wariant: W gastronomii mają jakieś noże, można wbić itp
3. wariant: kopniak przez szybę.
Teraz pytanie czy kolesie to "c🤬ki" czy każdy boi sie jakiś przepisów? O co chodzi?
Ale dlaczego nie próbował wyjąć przez ten górny otwór, pod skosem? ( pewnie też by nie przeszło, ale mógł spróbować )
@Misiek_KRK
Ja myślę, że to było celowe użycie błędnej formy, ale co ja tam wiem.