📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:33

jacy ci faceci w dzisiejszych czasach to c🤬y ... dwóch ich tam było a żaden nie potrafił jakimś prętem przetrącić gościowi łap ...
walker3d napisał/a:
jacy ci faceci w dzisiejszych czasach to c🤬y ... dwóch ich tam było a żaden nie potrafił jakimś prętem przetrącić gościowi łap ...
Swoją drogą, złodziej też do najlepszych nie należał, także...równowaga zachowana.

Aż się prosi, żeby mu w łapę z buta wjechać aż palce poszczelają

PowerboBass napisał/a:
Szczelić to powinna Cię matka za brak chęci do nauki gamoniu.Aż się prosi, żeby mu w łapę z buta wjechać aż palce poszczelają
![]()
Naucz się, że pisze się strzelić
@walker z jednej strony masz racje a z drugiej... ryzykować cokolwiek za te pieniądze które oni zarabiają? ni chu ja

up dokladnie. ja tez bym sie nie klepal z gosciem o hajs jakies korporacji jak placa 10/h
Swoją drogą - doskonale zaprojektowane okienko. Jestem ciekaw, czy projektując jego rozmiary twórca zakładał właśnie takie ewentualności
Cytat:
A wystarczyło złożyć*
![]()
*-sarkazm.
Jeżeli według Ciebie to jest sarkazm to lepiej z nim zbastuj, bo zamiast bystrzaka, wychodzisz na debila.
1 wariant: Przytrzaśnięcie rąk oknem.
2. wariant: W gastronomii mają jakieś noże, można wbić itp
3. wariant: kopniak przez szybę.
Teraz pytanie czy kolesie to "c🤬ki" czy każdy boi sie jakiś przepisów? O co chodzi?
2. wariant: W gastronomii mają jakieś noże, można wbić itp
3. wariant: kopniak przez szybę.
Teraz pytanie czy kolesie to "c🤬ki" czy każdy boi sie jakiś przepisów? O co chodzi?
Ale dlaczego nie próbował wyjąć przez ten górny otwór, pod skosem? ( pewnie też by nie przeszło, ale mógł spróbować )
@Misiek_KRK
Ja myślę, że to było celowe użycie błędnej formy, ale co ja tam wiem.
Ja myślę, że to było celowe użycie błędnej formy, ale co ja tam wiem.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie