Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 26 minut temu
Komentarz ochroniarza
typo • 2013-11-16, 0:43
Trafny komentarz:

Wyskakuje z roboty dzisiaj o 21:30. Nie znam wyniku meczu, więc jeszcze byłem ciekaw jak nam idzie. Mijam ochroniarza, taki wiecie, stróż z powołania - non stop z petem w paszczy pod wąsem, wiecznie na kacu i zawsze ma coś do opowiedzenia.

- O dzisiaj późno. Gdzie pan tak lecisz? - pyta pan Radosław ochroniarz.
- Po browarka do sklepu i jeszcze na 2ga połowę zdążę
- Jak naszych oglądać to lepiej sobie pan litr rozpuszczalnika kup. Na ślepo będzie w sam raz.

I wiecie co, faktycznie miał rację.
Zgłoś
konto usunięte 2013-11-16, 1:23
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-11-16, 1:45 70
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
BongMan 2013-11-16, 1:46 2
A ja nawet nie wiedziałem, że jakiś mecz był. Ale i tak żadna niespodzianka, że pedały przegrały.
Zgłoś
Cyjanek 2013-11-16, 9:53 2
''O dzisiaj późno''
Trzeba było się zapytać, czy jutro będzie wcześnie?
Zgłoś
MadDave 2013-11-16, 10:47 5
Zgłoś
typo 2013-11-16, 11:01 1
Zgłoś
Avalanger 2013-11-16, 11:53
Zgłoś
typo 2013-11-16, 12:15
@up:

Ja reprezentacji nie porównuje do kobiety, raczej do dziecka z downem. Kocham, ale nie do końca się rozwija i idzie w kierunku w którym bym chciał.

// A i siatkówka .. proszę Ciebie nie żartuj. Tego się nie da oglądać.

Na ręczną chodzę, ale nie sądzę, żeby wzbudzała takie zainteresowanie jak piłka nożna. Na meczach ekstraklasy bywa mniej osób niż na meczach II ligi piłkarskiej.

Najlepsza liga jaką mamy to Ekstraliga żużlowa. Jeżdżę na Byki i na Smoczyku fajnie jak jest 5.000 osób, na Unibax a wtedy to był mecz lidera z wiceliderem, było trochę ponad 5.000 osób.

Musimy niestety ogarnąć piłkę kopaną.
Zgłoś
konto usunięte 2013-11-16, 12:23
Zgłoś
BiałyPiotr 2013-11-16, 15:07
mecz? jaki mecz? o.O
Zgłoś
konował 2013-11-16, 15:23
Zgłoś
grot 2013-11-16, 15:42
Moim zdaniem powinien wrócić Leo Benhauer. Bardzo cieszę się też z powrotu Borubara, ale nie wiem dlaczgo Roker Pereiro nie grał.
Zgłoś
eRsko87 2013-11-16, 15:50
Zgłoś
konto usunięte 2013-11-16, 16:03
Kibicować dobrym drużynom to żadna sztuka. Wytrwać przy słabszych - oto postawa prawdziwego kibica.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem