Komiks jest mojego autorstwa, wrzucony na znany serwis komiksowy w maju 2010r. Tak sobie o nim przypomniałem
Co ciekawe, komiks otrzymał b. dobrą ocenę ( ok 95% pozytywnych ocen ), pod komiksem oczywiście rozległa się ogromna dyskusja na temat pseudokibiców i policji... ci, którzy obwiniali policję byli od razu zasypywani minusami a ich komentarze były chowane pod spoiler, zaś inni którzy twierdzili odwrotnie byli plusowani i dominowali liczebnością, coś w tym jest, prawda? Warto dodać że 2 lata temu na znanym nam serwisie komiksowym nie było takiej gimbusiarni jaka jest dziś, więc komentarze zyskują na wartości.
Ostatecznie komiks na główną się nie dostał, z powodu wulgaryzmów i czegoś tam, że naruszenie coś tam
Jest to mój pierwszy temat, jeżeli zły dział to przepraszam, odrobię w polu, proszę o przeniesienie
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2012-05-08, 12:27
Problem nie polega na tym kto pierwszy zaczął policja czy kibice zresztą kogo to obchodzi nie jesteśmy w przedszkolu, nie jestem jakimś tam przeciwnikiem kibiców czy też zwolennikiem JP, w każdym razie skoro powstają zamieszki trzeba je stłumić nie ważne wtedy kto zaczął pytanie o co wtedy walczą kibice o swój klub? kolegów? o to by żyło się lepiej? czy też z nienawiści do policji? (można to powiązać z polskim rządem), nie ma konkretnego celu, a zamieszki prowadzone są w sposób zbyt chaotyczny i w niewłaściwym miejscu bo powinny się odbywać w warszawie każdy wie gdzie. Dlatego też prowadzi to donikąd. Jeżeli wy (bo co poniektórzy na pewno) kibice chcecie coś tym osiągnąć to nie problem leży w policji tylko w sercu naszej polski białym domu warszawskim tam są głowy państwa które was okradają i ograniczają. Jeśli będzie to decydujący cel nawet się dołączę.
Dziękuję pozdrawiam
Ciekawe tutaj panują zwyczaje.
Do moderatora:
W którym miejscu mój post był niezgodny z regulaminem?
Bo widzę że ten regulamin działa wybiórczo.
varti,
t*** p*** b** c*****
nie musisz dziękować za odpowiedź
Do wszystkich jadących po drogówce :
Walcie ich jeździjcie przepisowo i nic wam nie zrobią
A sory zapominałem przecież w swoją 15 letnią BeMKą nie będziecie jechać mniej niż 120 w zabudowanym ( jak już generalizujemy i szufladkujemy ludzi to wszystkich bez wyjątku )
Robić jak na normalnych ludzi przystało, a jak ktoś woli być zwierzęciem to go zamknąć do ZOO.
Ci co się leją o klub to imbecyle. Są ważniejsze rzeczy w życiu, tym bardziej, że jest jedno.
konto usunięte
2012-05-08, 14:35
Paralizatorem nie można. Bo potraktowany paralizatorem pieniacz stadionowy w mgnieniu oka leci na skargę, a traktujący go Policjant w mgnieniu oka trafia na dywanik.
Nie znasz tego? Jak chcesz dać komuś w morde daj Policjantowi. Nie odda. Nie dlatego że się boi, tylko że mu prawo zakazuje...
varti napisał/a:
Nie znasz tego? Jak chcesz dać komuś w morde daj Policjantowi. Nie odda. Nie dlatego że się boi, tylko że mu prawo zakazuje...
A to Polska podbiła Hiszpanię? Kiedy?