Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Komiks o pseudokibicach i policji - prawda.
Konto usunięte • 2012-05-08, 0:07
Komiks jest mojego autorstwa, wrzucony na znany serwis komiksowy w maju 2010r. Tak sobie o nim przypomniałem

Co ciekawe, komiks otrzymał b. dobrą ocenę ( ok 95% pozytywnych ocen ), pod komiksem oczywiście rozległa się ogromna dyskusja na temat pseudokibiców i policji... ci, którzy obwiniali policję byli od razu zasypywani minusami a ich komentarze były chowane pod spoiler, zaś inni którzy twierdzili odwrotnie byli plusowani i dominowali liczebnością, coś w tym jest, prawda? Warto dodać że 2 lata temu na znanym nam serwisie komiksowym nie było takiej gimbusiarni jaka jest dziś, więc komentarze zyskują na wartości.

Ostatecznie komiks na główną się nie dostał, z powodu wulgaryzmów i czegoś tam, że naruszenie coś tam

Jest to mój pierwszy temat, jeżeli zły dział to przepraszam, odrobię w polu, proszę o przeniesienie
Zgłoś
Magik2501 2012-05-08, 0:17 69
O k🤬a, znalazł się znawca.
Mam wrażenie graniczące z pewnością, że nigdy nie byłeś na meczu i nigdy nie poznałeś żadnego typa biorącego udział w jakiejś ustawce.
Ale chętnie pomogę:
-ustawki są organizowane w cichych miejscach, gdzie nie nikt nie będzie przeszkadzał. Biorą udział tylko "zainteresowani", samo ochotnicy. C🤬j tobie, władzom i państwu do tego
-rzucanie śniegiem - bez jaj
-na YT jest masa filmów z policyjnymi prowokacjami. Skąd się policyjni prowokatorzy biorą? Ano stąd, że w policji na takich stanowiskach ulicznych pracują gamonie. Płace są niskie, zatem chętnych mało. Więc przyjmują imbecyli, którzy sami pare lat wcześniej pod blokiem krolili w telefonów.
A jak nie wierzysz to podejdź do kordonu policji sformowanego np. z okazji meczu. Spod maski usłyszysz masę "c🤬jów" i tekstów w stylu "no co się k🤬o gapisz? spróbujemy się?"
-liczę, że kiedyś znajdziesz się w złym miejscu i czasie i policja cię zawinie na przesłuchanie. Ojj wtedy troszkę zmienisz zdanie

podpis użytkownika

“Lewicowość jest czymś w rodzaju fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma większego znaczenia” — George Orwell
Zgłoś
Konto usunięte 2012-05-08, 0:32 59
@Magik2501

Widzę, że prawda w oczy kole? Po co rozpisujesz się o ustawkach? Czy w komiksie coś o nich wspomniałem? Piszesz nie na temat.

Rzucanie śniegiem? "Bez jaj?". Nooo tak, ale jak taki kibolek pałą przez łeb dostanie to biegnie poskarżyć się mediom.

Z jednym się zgadzam, policja ( białe kaski ) też jest siebie warta, ale cofnijmy się wstecz o X lat, kto zaczął ? Bo chyba nie policja?

Po co mam oglądać filmy na YT z prowokacjami policji? Zdaję sobie sprawę z tego, że takie sytuacje też są, no tylko że jak oni prowokują to oburzenie na pół kraju, ale jak grupka szalikowców rozp🤬ala sklep Bogu ducha winnemu dziadkowi to nikt się o nic nie burzy bo to "normalne" i nikt filmików nie wstawia?

Na deser:

Zgłoś
Konto usunięte 2012-05-08, 1:12 4
Zdjęcia Trzeciego Wymiaru na końcu nie musiałeś wrzucać.. jakoś nie pasują do tego tematu
Zgłoś
Konto usunięte 2012-05-08, 1:32
wodzwioski napisał/a:

Zdjęcia Trzeciego Wymiaru na końcu nie musiałeś wrzucać.. jakoś nie pasują do tego tematu

Wybacz, nie słucham rapu i nie wiem kto to jest, myślałem że kibole
Zgłoś
Konto usunięte 2012-05-08, 2:11
dojcz.! napisał/a:

Jest to mój pierwszy temat, jeżeli zły dział to przepraszam, odrobię w polu, proszę o przeniesienie

C🤬j nas obchodzi, że to Twój pierwszy temat, ważne byś wrzucał coś wartego uwagi, a nie jakieś gówna. Tak więc, nie ważne czy to Twój pierwszy czy ostatni temat
Zgłoś
Hesbollah 2012-05-08, 2:33 10
Jedno rozwiązanie - ostra amunicja.

podpis użytkownika

Et Joseph dixit ad eum. Inserere haeret in asinum et adolebit. Dominici dixit. Insanis! Melius aditus ad calida aqua. Et Joseph dixit ad eum. Elegantia Gallia. Ex Epistola ad Corinthos: submota olivarum! Amen
Zgłoś
tomkararek 2012-05-08, 8:07 6
ot i cala prawda o kibicach pierw chapie ryjem jaki to kozak jak pal mu najebja sp🤬ala pod kiecke mumi i z beczem frajer sie zali jak to go spalowali ale jak sam zaczynal i prowokowal juz nie pamieta ?????
Zgłoś
Konto usunięte 2012-05-08, 8:14 5

czy to czasem nie on?
Zgłoś
perun88 2012-05-08, 9:32 3
Chyba za bardzo bierzesz do siebie to co serwują ci media...

podpis użytkownika

Nigdy nie polemizuj z idiotą – najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.!
Zgłoś
vampirevorador 2012-05-08, 9:45 1
ten co to robił nigdy nie miał do czynienia z naszą policją
Zgłoś
Konto usunięte 2012-05-08, 9:46 2
Ktoś chyba ma kompleksy z tego powodu i musiał wyżalić się na forum. Sorry chłopaczku, żebyś dał coś konstruktywnego i obiektywnego, może dostałbyś browar za wrzuta. Wyp🤬alaj na kwejka lub komiksy, a nie na sadisticu robisz syf.
Zgłoś
darkenemy 2012-05-08, 9:49 3
Taka prawda. Wk🤬iają mnie te gamonie co wypisują/wygadują "HWDP", czy JP na 100%. Wielkie Kozaki, a jak im rower ukradną, wp🤬l dostaną to zap🤬lają z płaczem na Policję.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-05-08, 9:50 2
trafione w sedno a wy zj🤬e dzieci jp skonczcie te marne proby obrony gdyz jest bezcelowa i bezsensowna ;P
Zgłoś
Machol 2012-05-08, 9:52 24
Sprawa jest prosta:

Stojąc na peronie i czekając na pociąg, jak przejdę obok grupki młodych kibiców(?) to nie wiem, co im do łba strzeli i czy mi się za coś nie oberwie. Jak przejdę obok grupki białych kasków jakoś k🤬a tej rozkminy nie mam, dlaczego? ;>

To tak z punktu widzenia "zwykłego" człowieka, który piłke nożną lubi, acz na mecze nie chadza.

podpis użytkownika

Rzeczy trudne dają się rozłożyć na prostsze. Rzeczy proste nie dają się dalej rozbijać i musimy w nie po prostu uwierzyć albo chrzanić je.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie