Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Konto usunięte 2013-05-17, 0:56 1
ja się pytam po co ?
Zgłoś
Kamas95 2013-05-17, 1:27 9
Przy moim siedzeniu przed kompem około 5 (może 10) godzin dziennie i przy moich pozycjach na fotelu że yoga to przy tym pikuś to za 10 lat nawet taki ekspet nie będzie w stanie mi sie naprostować
Zgłoś
Konto usunięte 2013-05-17, 2:47 1
Bo najwyraźniej czują się po tym lepiej... poza tym nie wiem po czym wnioskujesz, że boli.
Tak btw. "Ludzie, którzy używają więcej niż trzech wykrzykników, lub trzech pytajników, to osoby z zaburzeniami osobowości" - Terry Pratchett
Zgłoś
Konto usunięte 2013-05-17, 4:13 8
To jest fantastyczne uczucie, kiedy po całym dniu siedzenia albo stania, kiedy czuć, że coś uwiera w plecach, uda się chrupnąć kręgami. Wtedy czuć, że wracają na swoje miejsce i już nic tam nie dokucza. Z przyjemnością poszłabym do takiego chiropraktyka, ale wizyty u nich kosztują p🤬lony majątek.
Zgłoś
cerastes 2013-05-17, 4:32 48
wy się nie znacie...

tak wygląda łamanie karku po rusku

noty >> 10/10/10

..

podpis użytkownika

¡Ándele! ¡Arriba! ¡Arriba! ¡Epa! ¡Epa! ¡Epa! Yeehaw

Reduta Dobrego Imienia / Polish Anti-Defamation League
Zgłoś
squallaz 2013-05-17, 6:51 5
mrocznykacper_13 napisał/a:

przeciez to boli te baby i tych panów. Po co to robic????????????????????????????...............................................

Nie boli. Usiądź sobie na fotelu, lekko pochyl do przodu i lewym łokciem zaprzyj o prawe kolano, lub prawym łokciem o lewe kolano. Zacznij pchać łokciem mocno żeby odchylić tułów mocno w bok. Jak zrobisz to prawidłowo to usłyszysz trzask przeskakujących kręgów w plecach. I nie boli. Zajebisty efekt był jak to zrobiłem na lekcji jak było cicho
Zgłoś
Konto usunięte 2013-05-17, 8:01
A potem po takim półgodzinnym szkoleniu domorosły "ratownik" niejednemu całkiem staw sp🤬oli przy amatorskim nastawianiu.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-05-17, 10:08
no muszę powiedzieć, że tego jeszcze nie grali. Za coś nowego i ciekawego spijaj piankę z piwka
Zgłoś
pkh 2013-05-17, 10:12
Taaa, mojemu znajomemu jeden gościu tak poprzestawiał kręgi jak był w chinach, że do dziś chodzi po lekarzach i miał operację..
Zgłoś
Konto usunięte 2013-05-17, 10:23
To zwykłe nastawianie kręgosłupa, wiem bo chodzę raz do roku na takie cuda do kręgarza
I to nie boli, na początku człowiek to tylko jest przestraszony że 'chrupie'
Zgłoś
GrochTNT 2013-05-17, 10:30
ostatnie nastawianie bardzie przypomina morderstwo ;]
Zgłoś
Dalione 2013-05-17, 11:18
Jakbym słyszał siebie podczas jedzenia nesquików
Zgłoś
Konto usunięte 2013-05-17, 11:31
Ja 2 razy do roku idę na masaż do bardzo cenionego specjalisty który przygotowuje zespoły siatkarskie i wyjeżdża na przygotowania przed wyprawami himalaistów, którymi się opiekuje.
Jeśli ktokolwiek z Was sadoły nigdy nie spróbował, to nie wie jak człowiek czuje się po takim nastawianiu nie tylko kręgów ale wszystkich stawów (WSZYSTKICH)! Przez prawie godzinę, nastawia się każdy krąg, i staw jaki można nastawić, a sypia się po tym jak małe dziecko. Rano wstaje rześkim. Nic nie boli przy nastawianiu - poważnie, tylko trzeba wiedzieć kto nastawia i mieć zaufanie do takiej osoby (specjalisty) a nie korzystać z usług pseudo kręglarzy czy masażystów bez specjalnych szkoleń/kursów, bo można skończyć na wózku!
Wszystkim gorąco polecam!
Zgłoś
Konto usunięte 2013-05-17, 11:32 1
jak to może być nastawianie stawów, jak one nie są wybite ...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie