📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:38

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
tak sobie mysle, ze jestem zbyt leniwy, zeby nawet probowac zaczac drapac tego syfa, chyba, ze kursorem.
Bez kitu odradzam zdrapywanie tego syfa probowalem:
1 kursorem
2 srollem
1 kursorem
2 srollem
no i po co wspomniałeś o tym syfie? teraz nie można faili w spokoju obejrzeć.

@UP - widzę, że jakieś dziwne rozterki się tam dzieją u ciebie.
Otóż jest pewna skaza na ekranie, którą, jak widzę, próbujesz za wszelką cenę znaleźć. Jako że może nie wszyscy chcą sobie psuć zabawę, to nie wstawię w formie obrazka, tylko jako link.
http://img822.imageshack.us/img822/774/beztytuuyeo.png
W tym oto miejscu przez cały film można podziwiać utworzony przez autora filmu artefakt. Pozdrawiam!

Otóż jest pewna skaza na ekranie, którą, jak widzę, próbujesz za wszelką cenę znaleźć. Jako że może nie wszyscy chcą sobie psuć zabawę, to nie wstawię w formie obrazka, tylko jako link.
http://img822.imageshack.us/img822/774/beztytuuyeo.png
W tym oto miejscu przez cały film można podziwiać utworzony przez autora filmu artefakt. Pozdrawiam!

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie