Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Avatar
piterzaut 2025-04-28, 22:17
" dać biesiadnikom po ryju" nabiera nowego znaczenia
Zgłoś
Avatar
Sdi 2025-04-28, 22:19
Nie rozumiem nowy wieprzowe są bardzo dobre , akurat te wyglądają na twarde za krótko gotowane ale takie mięciutkie to ja osobiście bardzo lubię. Co za rożnica czy jemy wieprzową głowiznę golonkę tylną lub przednią. Ten film jest bez sensu nie pasuje tu.
Zgłoś
Avatar
Wirtuozo23 2025-04-28, 22:21 1
Dla tych co się oburzają. Salceson to myślicie że z czego się robi🤣😅
Zgłoś
Avatar
Juzwa 2025-04-28, 23:11
Z ryjka, policzków itp. robi się pyszny salceson.

podpis użytkownika

Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Zgłoś
Avatar
ph5i5 2025-04-29, 1:07
Świński ryj (cały) pieczony lub parzony to jedno z lepszych dań staropolskich. Sam ryj jest bardzo delikatny, podobnie jak wołowe policzki. Jadłem nieraz - albo podany z kością, albo bez. Nie widzę, różnicy pomiędzy golonką a ryjem.
Zgłoś
Avatar
jkllll485 2025-04-29, 5:29
A, w salcesonie pragnę zauważyć,że masz głowizne wieprzową czyli to co oni grillują.
Zgłoś
Avatar
cygar 2025-04-29, 7:02
Happy Ramadan Day goatfucker!
Zgłoś
Avatar
gdfgdf 2025-04-29, 11:13
batiz napisał/a:

ja bym tam skosztował, w końcu jako Polak pełną gębą, flaczki też jadłem



zeżarłbyś tą chinkę???
Boże drogi co tu się odwala na tym portalu
Zgłoś
Avatar
Olakicia 2025-04-29, 14:56
Skośni wszystko op🤬lą, zapewne nawet własne gówno.
Zgłoś
Avatar
kulawiec 2025-04-29, 15:03
Co w tym dziwnego? Jedzenie, bardzo dobre, w porównaniu z taką Colą czy chipsami to 8 cud świata.
Zgłoś
Avatar
esa 2025-04-29, 15:12
JoSeed napisał/a:

Nie przeczę. Znam nawet osoby, które salcesonem się zachwycają, a wiadomo, że ma w sobie i ryjek, i łepek, i ogonek...
Jakoś się nie mogę przemóc...



całe tygodnie siedzi na sadisticu ale salceson ją brzydzi
Zgłoś
Avatar
luxpiotr 2025-04-29, 23:11
Żeby jakiegoś kota albo nietoperza szamali, to sam bym się nabijał ale te ryjki wyglądają smacznie. Sam bym pewnie zjadł, gdyby mnie poczęstowali.

I tu jest dobra okazja, żeby zareklamować zajebisty kanał o Chinach w wykonaniu Polaka, który odkryłem w tym roku:
youtube.com/@Gustaw_Chiny
Zgłoś
Avatar
Pandemian 2025-04-30, 14:44
batiz napisał/a:

ja bym tam skosztował, w końcu jako Polak pełną gębą, flaczki też jadłem



Też chętnie bym skosztował.
Ostatnio jadłem mózg wieprzowy, bo za dzieciaka kiedyś spróbowałem po świniobiciu i chciałem to powtórzyć , ale mi nie podszedł.
Za to ozory gotowane są wyśmienite. Teraz próbuje zdobyć uszy bo mi polecono jako coś wykwintnego.
Ludzie żrą gorsze gówno, a oburzają się o zwykłe podroby
Zgłoś
Avatar
batiz 2025-04-30, 16:42
Pandemian napisał/a:

Też chętnie bym skosztował.
Ostatnio jadłem mózg wieprzowy, bo za dzieciaka kiedyś spróbowałem po świniobiciu i chciałem to powtórzyć , ale mi nie podszedł.
Za to ozory gotowane są wyśmienite. Teraz próbuje zdobyć uszy bo mi polecono jako coś wykwintnego.
Ludzie żrą gorsze gówno, a oburzają się o zwykłe podroby



Ozorki są zajebiste.
Jakby ktoś chciał spróbować zostać smakoszem to polecam "Restaurację pod sikorką" w Kobiórze (woj. śląskie). Mają w menu takie rarytasy jak wątróbka drobiowa, flaczki, płucka na kwaśno i gulasz z żołądków

podpis użytkownika

Majster Bieda
Zgłoś
Avatar
BearP 2025-05-02, 17:46
ale czemu nie u nas się jad ło ratki to przecież ta sama skóra
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie