Tak jak w tytule.
Nie powiem - koń bojowy jednym słowem.
Ale pies tez twardy, wciąż miał siłę szczekać.
Dlatego nie wydaje mi się żeby ten koń znęcał się nad martwym, tylko dobijał go kilka razy.
A facet lekko spękany zza winkla nagrywał.
Naprawdę nie wiem czy było?
W tagach nie znalazłem wzmianki o koniu i pit bullu.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2012-09-20, 20:10
@Pan Mularz: Chyba do pozna w GTA grales.
konto usunięte
2012-09-20, 20:24
Szkoda, że ten koń nie ma kłów i pazurów, bo serce do walki ma wielkie.
W 2:21 wrzuca go pod koła żeby kolega osioł mógł go przejechać ;d
szkoda że widziałem już kilka miesięcy temu ale na cda.pl
Najlepsze jest to ,że ten cygan z pałą czy ktokolwiek to jest jeszcze dobija tego psa,może koń mu pomaga w polowaniu co by miał na obiad zjeść?
konto usunięte
2012-09-20, 22:20
konto usunięte
2012-09-20, 22:44
konto usunięte
2012-09-20, 22:49
@wciazszukam: poprostu dbam o to, by osoby tak otwarte jak Ty mialy zapewniony wysilek intelektualny, bo nie wiem co robisz na codzien, ale toczysz piane z ust poniewaz ktos nie uzywa polskich znakow - to nie wrozy dobrze. A wpadles na to ze mozna pisac z telefonu majac jedynie angielski slownik? Z pozwoleniem na bron znam jedna osobe, ale jakos nie zauwazylem zeby chodzil pobiegac do lasu z bronia palna w spodenkach.
konto usunięte
2012-09-20, 23:05
Olać interpunkcję oraz gramatykę - Koń zagryzł Pit bulla i to się liczy.
Nie ważne czy to był Osioł, Muł czy też Zebra, a co do psa na Jamnika mi nie wygląda.