Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:53
Koń vs. Pit bull
konto usunięte • 2012-09-20, 10:03
Tak jak w tytule.

Nie powiem - koń bojowy jednym słowem.
Ale pies tez twardy, wciąż miał siłę szczekać.
Dlatego nie wydaje mi się żeby ten koń znęcał się nad martwym, tylko dobijał go kilka razy.
A facet lekko spękany zza winkla nagrywał.

Naprawdę nie wiem czy było?
W tagach nie znalazłem wzmianki o koniu i pit bullu.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kamil-c 2012-09-20, 10:15 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-20, 10:32 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
JarekJUHC 2012-09-20, 10:57 1
Koń chyba nie był szczepiony
Zgłoś
Gandzioholik 2012-09-20, 13:18
Zgłoś
BMWswap 2012-09-20, 13:38 3
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-20, 14:26
Kiedyś coś podobnego wstawiłem, w postaci fotek.
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-20, 14:29 42
Nie wiedziałem, że konie są takie fajne. Nie lubię tych Pit bulli, amstaffów etc. Z reguły to idioci trzymają te psy. Mam pozwolenie na broń i kiedyś jednego musiałem zastrzelić. Czasami biegam dla zdrowia i pewnego razu taki pies podbiegł do mnie w lesie. Nie miał kagańca. Właściciel kompletny kretyn, myślał, że jak nie widać ludzi wokoło, to może puszczać go sobie wolno. Ja nie będę ryzykować ugryzienie, taki pies może zrobić sporo krzywdy, więc nie wahałem się i zabiłem bydle. Oczywiście potem był wielki ryk nad losem psa i pretensje do mnie...
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-20, 14:54 30
Pan Mularz, nie słyszałem o Tobie w telewizji.
Zgłoś
Svenlee 2012-09-20, 16:23 4
Zgłoś
KKdemona 2012-09-20, 16:30 2
Ten koń ma większe jaja niż nie jeden sadol Który z was wdał by się w otwartą bójkę z pitbulem ?
Zgłoś
wsamookno 2012-09-20, 16:31
moze nie bylo wzmianki bo to nie jest kon tylko muł ewentualnie osioł
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-20, 16:34
Piwo dla konia
Zgłoś
FsiumZium 2012-09-20, 16:35 17
@.:. sam sobie warna teraz daj
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-20, 16:35 1
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem