👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
46 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
krzyks napisał/a:
Nie każdy motocyklista, to motop🤬da
Jednakże każda motop🤬da, to motocyklista...

Kto dogoni konia, kto dogoni konia
Może Ty, może Ty, może jednak ja.
Może Ty, może Ty, może jednak ja.

MaszAyahuaskę napisał/a:
Jednakże każda motop🤬da, to motocyklista...![]()
To ma sens

krzyks napisał/a:
Nie każdy motocyklista, to motop🤬da![]()
No dobra, no to motok🤬s

S4motN1kt napisał/a:
No dobra, no to motok🤬s
Velture w to nie mieszaj

Czyżby to niemka? nie od dziś wiadome że każdy koń od niemek ucieka

K🤬a, od koni to nawet szczury są bardziej inteligentne. Co za tępe zwierzęta
To nie niemka. To holandia. A goni go ścieżką rowerową żeby nie powodować większego chaosu po jezdni z samochodami? Ponadto to skuter, które to na wybranych ścieżkach rowerowych mogą się również poruszać.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie