Wszyscy cisną po BeHaP🤬dach, ale widzę, że niektórzy to powinni mieć swojego osobistego behapowca na plecach.

Naprawdę BHPowcy to najwięksi bezmózgowi op🤬lacze, z którymi miałem do czynienia.
Nie nauczyłem się na spotkaniach z nimi niczego.
Uważam, że są całkowicie zbędni ludziom, którzy mają trochę więcej IQ od szympansa i jakikolwiek instynkt przetrwania.
Sabol jest moim nauczycielem BHP.
Nie nauczyłem się na spotkaniach z nimi niczego.
Uważam, że są całkowicie zbędni ludziom, którzy mają trochę więcej IQ od szympansa i jakikolwiek instynkt przetrwania.
Sabol jest moim nauczycielem BHP.

"Uważam, że są całkowicie zbędni wśród ludzi, którzy mają trochę więcej IQ od szympansa i jakikolwiek instynkt przetrwania."
Jak widzisz na filmie nie tylko takich przyjmują do pracy. A teraz wyobraź sobie, że musisz robić z takim pojebem np. przy wysokich napięciach czy ciężkim sprzęcie. Życzę powodzenia w ciągłym sraniu pod siebie ze strachu, że kolega zrobi z ciebie kalekę.
Każdy taki debil, który przeżył pierwszy spowodowany przez siebie wypadek powinien dostać plecak, w którym siedział by karzeł w białym kasku i przed kolejnym wyczynem walił go k🤬a w ten pusty łeb.
Jak widzisz na filmie nie tylko takich przyjmują do pracy. A teraz wyobraź sobie, że musisz robić z takim pojebem np. przy wysokich napięciach czy ciężkim sprzęcie. Życzę powodzenia w ciągłym sraniu pod siebie ze strachu, że kolega zrobi z ciebie kalekę.
Każdy taki debil, który przeżył pierwszy spowodowany przez siebie wypadek powinien dostać plecak, w którym siedział by karzeł w białym kasku i przed kolejnym wyczynem walił go k🤬a w ten pusty łeb.
smakowita paczka robotników
piwko!

piwko!
podpis użytkownika
Bóg zesłał mnie na Ziemię, żebym wk🤬iał ludzi
Z tą koparką to prawidłowo,niech mudżyny ładują a nie się będą koparką wyręczać...
zabrakło tego gościa
youtube.com/watch?v=QhsgpIh9oJU
youtube.com/watch?v=QhsgpIh9oJU
podpis użytkownika
Fuck Her Right in the Pussy.
Ma ktoś link do pełnego filmiku o tych gościach co stoją na placu budowy i próbują zatrzymać maszynę?