👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:50

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mam kamienie w nerkach ,leki jakie mi przepisał rodzinny który leczy przez google Neurovit,Mydocalam i Skudexa polecam brać po jednej z opakowania dziennie a masz murowaną niezniszczalność nic cię nie boli w nocy masz koszmary hah
i dymasz jak królik

2006, List gratulacyjny od prezydenta RP Lecha Kaczyńskiego
2018, Węże:
nominacja w kategorii najgorsza reżyseria za film Labirynt świadomości[8]
nominacja w kategorii najgorszy film za Labirynt świadomości[8]
2004, Tarnowska Nagroda Filmowa
Grand Prix za Symetria
Nagroda Jury Młodzieżowego za Symetria
Dostać nagrodę filmową w Tarnowie to jak być w PISie - wstyd, po prostu wstyd
2018, Węże:
nominacja w kategorii najgorsza reżyseria za film Labirynt świadomości[8]
nominacja w kategorii najgorszy film za Labirynt świadomości[8]
2004, Tarnowska Nagroda Filmowa
Grand Prix za Symetria
Nagroda Jury Młodzieżowego za Symetria
Dostać nagrodę filmową w Tarnowie to jak być w PISie - wstyd, po prostu wstyd

Internet dopuścił głąbów do głosu.
Całe szczęście on włonczył myźlenie uffff
Całe szczęście on włonczył myźlenie uffff
Jak taki człowiek mógł zrobić tak dobry film jak Symetria. Widać po nim że coś mu się z psychiką porobiło.
Pamietajcie covidianskie dzbany ze w poniedzialek nadal musicie nosic maseczki bo bez nich zginiecie

PietiaGoras napisał/a:
Twoje przewodnictwo nerwowe jest bardzo zniszczone, dlatego tak piszesz.
Nie interesuje mnie jakie jest twoje "przewodnictwo nerwowe" ale od 2019 nawalić 2.5k postów

Carti napisał/a:
Nie interesuje mnie jakie jest twoje "przewodnictwo nerwowe" ale od 2019 nawalić 2.5k postów chyba coś tam nie styka jednak. Może wyjdź z domu ?
Dziękuję za uznanie, byłoby więcej, ale miałem półroczną przerwę.
Powinieneś trochę wyluzować, bo to był żart, a obsrałeś się tak jakbyś naprawdę miał coś z deklem.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie