Autorze tegoż oto życiowego posta! Może lepiej zapisz się na jakaś grupę wsparcia a konto z tej strony usuń?
Autorze tegoż oto życiowego posta! Może lepiej zapisz się na jakaś grupę wsparcia a konto z tej strony usuń?
Kolejny specjalista po 3 klasach szkoły podstawowej, z dziarą spod celi
Idiokracja w pełnej krasie - oby się tylko nie rozmnożył.....

Idiokracja w pełnej krasie - oby się tylko nie rozmnożył.....
Ja bym jego nie słuchał, ma cyce większe niż przeciętna madka polka.
Co to za gówno na ryju!?
Hasta la vista, baby
m.youtube.com/watch?v=3DHCv5EYN3M&pp=ygUVdGVybWluYXRvciBlZGl0IHBob25r
podpis użytkownika
Hasta la vista, baby
m.youtube.com/watch?v=3DHCv5EYN3M&pp=ygUVdGVybWluYXRvciBlZGl0IHBob25r
Ale musi mieć zajebiste cycki, widzę to przez koszulkę.
Kacapska propaganda doprowadziła do tego, że nawet jak (przez przypadek) powiedzą prawdę to im nie uwierzę.
podpis użytkownika
J🤬 ruskie onuce bez litości.Kacapska propaganda doprowadziła do tego, że nawet jak (przez przypadek) powiedzą prawdę to im nie uwierzę.
voodoo_16 napisał/a:
madrosci pok🤬ia z tatuazem na oku
bardzo mozliwe ze odstawil leki i "przejrzał" na oczy
podpis użytkownika
Żyje w kraju absurdów.
Myślałem że na końcu wyciągnie klamkę i rozpryska się pięknie na czerwono nam w kadrze.
Emilian89 napisał/a:
Ryj jak Ryj ale k🤬a Typ ma wieksze cycki jak nie jedna laska
Jak gruby, to mówią "schudnij spaslaku", jak schudnie, to wytykają duże cycki. Jak żyć

Abstrac🤬jac od tego jaki z niego foliarz, to nie widze w tych jego slowach niczego innego niz tego czego ucza w szkolach na lekcjach biologi.
Czujesz sie c🤬jowo -> Idziesz do lekarza -> Lekarz daje Ci leki -> Bierzesz leki -> Jesli dana dawka nie pomaga to po pewnym czasie organizm sie do niej przyzwyczaja przez co nalezy owa dawke zwiekszyc.
Swoja droga jestem ciekaw czy OP z nagrania bedzie prosil lekarzy i mafie farmaceutyczna jak jemu lub komus bliskiemu sie cos stanie. Czy moze bedzie "No w sumie to widze, ze umierasz kochanie ale jebac lekarzy. Masz tutaj herbatke ziolowa na pewno Cie uzdrowi"
Czujesz sie c🤬jowo -> Idziesz do lekarza -> Lekarz daje Ci leki -> Bierzesz leki -> Jesli dana dawka nie pomaga to po pewnym czasie organizm sie do niej przyzwyczaja przez co nalezy owa dawke zwiekszyc.
Swoja droga jestem ciekaw czy OP z nagrania bedzie prosil lekarzy i mafie farmaceutyczna jak jemu lub komus bliskiemu sie cos stanie. Czy moze bedzie "No w sumie to widze, ze umierasz kochanie ale jebac lekarzy. Masz tutaj herbatke ziolowa na pewno Cie uzdrowi"