Młodzież, niosąca nam świetlaną przyszłość, wybiera rozrywki zarezerwowane dla wytrawnych kolekcjonerów i stany nieprzeznaczone dla zwykłego zjadacza chleba. Oto dwaj przedstawiciele patologii społecznej określającej siebie jako "kolekcjonerzy" i "spoko ziomki". Komentatorzy pierwsza klasa.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
Cytat:
A mnie bardziej zainteresowało co autor malunku 61-56 miał na myśli.
To na ścianie? Wielkie jak samochód 61-56
U nas na większych osiedlach oznacza się tak nr domów od - do
Możliwe iż ma to oznaczać że po lewej stronie zaczynają się mieszkania z adresem X 61 a po prawej X 56
Innego znaczenia tych cyfr nie znam
Kto nigdy nie spał na ławce po melanżu niech pierwszy rzuci kamień
Poznań,Kraków czy Warszawa,nie ważne bo tylko liczy się zabawa
Poznań,Kraków czy Warszawa,nie ważne bo tylko liczy się zabawa
To są numery klatek bałwanie xD ieżeli blok ma kilka klatek to każda ma swój numer i inny adres. Wiem, w ziemiankach nie macie numerów
Velture napisał/a:
Dwóch marnuje czas na ławeczce a kolejnych dwóch marnuje czas nagrywając marnujących czas a my marnujemy czas na oglądanie tego.
Gratuluję. Właśnie zmniejszyłeś nasze PKB![]()
to miało być śmieszne czy załosne? masz reklamy na sadolu, usługodawcę internetu, dostawcę prądu i inne podobne, gdzie tu zmniejszenie PKB
Potem tacy gadają że tylko lamusy tracą czas przy komputerze/konsoli.
Wszyscy tacy fifarafa, a panowie nikomu krzywdy nie robia z wyjątkiem siebie. Weźcie sie napinajcie na co innego, bo szkoda strzępić ryja.
Velture napisał/a:
Wypraszam sobieDwóch marnuje czas na ławeczce a kolejnych dwóch marnuje czas nagrywając marnujących czas a my marnujemy czas na oglądanie tego.
Gratuluję. Właśnie zmniejszyłeś nasze PKB![]()
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie