- A mogę wykorzystać te minuty w miesiąc? - pyta kobieta konsultanta sieci telefonicznej, który poinformował ją, że dostała właśnie darmowe 120 minut.
- Tak.
- A w ciągu tygodnia?
- Oczywiście.
- A przez dzień?
- Tak, proszę pani.
- A w godzinę?
- W ciągu godziny - nie!
- Dlaczego?!
Haha! Godzina ma przecież 60 minut, a ona chciała przez godzinę wygadać 120 minut! No nie mogę! Co za głupie babsko.
t................0
2014-05-03, 2:36
szymy napisał/a:
Haha! Godzina ma przecież 60 minut, a ona chciała przez godzinę wygadać 120 minut! No nie mogę! Co za głupie babsko.
Ty tak na poważnie? ;>
Szkoda fotonów na czytanie tego gówna. Dla gimbów z porażeniem mózgowym, dla których słowo foton może być szczytem pracy w zwojach mózgowych, c🤬j mnie obchodzi co z tym zrobicie.
r................0
2014-05-03, 11:54
<Dzejk0> a pamietasz czasy jak jeszcze nie miales stalego lacza tylko 100godzin na miesiac?
<xxx> no ba.. ja takie 100 godzin to w dwa dni wykorzystywalem
źródło:
bash.org.pl/62376/
d................e
2014-05-03, 11:56
Sadystyczne w c🤬j...
RevolutionGFX napisał/a:
@torro20
pl.wikipedia.org/wiki/Ironia
Panie wielce inteligentny a wiesz, że w czytanych słowach nie słychać barwy głosu ?
K................n
2014-05-03, 12:04
@Up
To skąd wiesz, że on zastosował ironię, skoro nie słychać barwy głosu? Czemu go bronisz?
Da się wygadać. Rozmowa konferencyjna.
m................f
2014-05-03, 12:16
Z tego co wiem to teraz prawie kazda minute mozna wykozystac zamiennie na sms. Pytanie w sumie nie jest bez sensu jezeli rozpatrujemy ilosc minut w godzinie
Minuty są często wymienne na sms-y, jakby się uprzeć, pewnie z 10 minut by wystarczyło.
ostatnie slowo jest prawodpodobnie wypowiedziane w tym stylu: